Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (8.73 secunde)
De fapt, chiar proprietarii (doi la numar) localului au explicat ca au fost multe momente în care nu dura mai mult de un minut pentru a se ocupa o masa.
De fapt, chiar proprietarii (doi la numar) localului au explicat ca au fost multe momente în care nu dura mai mult de un minut pentru a se ocupa o masa.
Lafarge Medgidia este prima persoana juridica din Romania, de o asemenea importanta, trimisa in judecata pentru moartea a doi angajati. Cei doi - Nicolae Bosneag si Mircea Radoi - au fost efectiv striviti de bilele de otel ale morii de ciment nr.
WOW, CE FRUMOSI SUNT IMPREUNA Brad Pitt si Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu.
Liderul PNL Crin Antonescu refuza in continuare sa negocieze cu Basescu inventiile lui cu privire la numirea celor doi procurori, care sfideaza legea in vigoare.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
Lazareanu Razvan) Doi chinezi ofera o lectie de viata emotionanta. Din 2001 cei doi sunt de nedespartit si au format o echipa pentru a impaduri o zona de pe malul unui rau.
Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde nici unul, se spune.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. ... Politistii de frontiera le-au confiscat celor doi nu doar tigarile netimbrate, ci si autoturismele Audi Q7 cu care acestea erau transportate.
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Potrivit unor evidente provizorii, la PD au trecut, in ultimii doi ani, "peste o suta de primari". ... PC nu mai are niciun primar, dar a ramas cu doi viceprimari in localitatile Cozieni si ¥intesti.
De doi ani, traseul de microbuze si minibuze Constanta-Navodari, via Mamaia este deservit de doi operatori:
Daca intr-un loc sunt 100 de oameni si doar doi se duc la vot, ailalti 98 i-au lasat ca prostii pe cei doi sa decida pentru ei. Iar aia doi s-ar putea sa n-aiba habar ce efect are decizia lor.
Cei doi au intrat intr-un con de umbra, parand ca au pus punct carierei politice, mai ales dupa ce, inainte de alegerile din 2004, fara sa anticipeze ce va urma, amandoi au parasit Partidul Democrat, inscriindu-se in Partidul Social Democrat.
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate. ... Cei doi sefi de servicii care au ramas fara sprijin politic sunt directorul AJOFM, Silviu Calancia, si directorul DADR, Daniel Dragan.
Dupa cateva luni, dragostea platonica dintre cei doi devine mai pasionala, dupa cum arata corespondenta lor, incat atunci cand poetul se imbolnaveste in iulie 1503, ea merge sa-l viziteze.
Dupa unii martori intre cei doi ochi ai aratarii "mai era ceva" pe mijlocul fruntii; ... au aparut doi umanoizi inalti, purtand combinezoane argintii si cizme mari negre. ... Doi erau foarte inalti, al treilea inca si mai inalt.
google-analytics.com