Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (2.63 secunde)
Prin elemente negative ma refer la traficul de persoane, contrabanda care ar putea fi intensifcate pentru ca oamenii din exterior cred ca se poate pentru ca frontiera nu e bine controlata.
De la contrabanda cu tigari, de pe vremea cand facea pe marinarul, pana la casa din Mihaileanu. Iar acum a ajuns la iluminare si a descoperit ca frauda e cah.
Aceasta piata este constituita din marfa de contrabanda, contrafacuta sau de foarte proasta calitate, ce se vinde direct in strada, la piata sau la taraba fara nici o prescriptie medicala.
La mai putin de trei saptamini de la retinerea unei autoutilitare incarcate cu 200 de litri de bauturi spirtoase, politistii de frontiera botosaneni au depistat in noaptea de luni spre marti un nou transport ilegal de bauturi alcoolice.
Autoritatile vamale au confiscat de peste trei ori mai multe marfuri contrafacute, subevaluate si de contrabanda fata de media realizata anul trecut, cele mai multe capturi inregistrandu-se in Portul Constanta, caracterizat in trecut de o acuta ineficienta, a afirmat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu in cadrul unei intalniri cu ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
Sectoarele economice „vulnerabile“ Cele mai „vulnerabile“ sectoare economice unde se intalnesc cele mai multe cazuri de spalari de bani sunt comertul intern prin contrabanda cu produse petroliere, cafea, tutun, precum si sectorul financiar cum ar fi, de pilda, rambursarile ilegale de TVA de la organele fiscale si evaziunea fiscala.
Totodata, ministrul a mai aratat ca specialistii din Finante vor calcula „cat de sus ne putem duce cu preturile la tigari, alcool, ca sa nu crestem contrabanda din aceste sectoare“.
El a confirmat ca in zona sa de supraveghere se efectueaza permanent analize de risc, pentru a se depista marfurile de contrabanda sau contrafacute.
„Sunt persoane din China sau din Republica Moldova care vin in Romania unde stau o zi sau doua ca sa-si infiinteze o firma si sa intre astfel in posesia actelor si facturilor pe care le dau celor care se ocupa de contrabanda cu tigari si alcool“, a spus Docan.
Dascalu este de parere ca mentinerea unor scutiri de accize in magazinele duty-free va mentine contrabanda in astfel de magazine, "in spatele carora stau grupuri de interese".
Dascalu este de parere ca mentinerea unor scutiri de accize in magazinele duty-free va mentine contrabanda in astfel de magazine, "in spatele carora stau grupuri de interese".
Dan Docan a mai explicat ca, prin "promovarea noilor marcaje si supunerea temei combaterii evazionismului fiscal prin contrabanda si contrafacere spre dezbatere publica, ii poate determina pe multi dintre cei tentati sa recurga la aceste metode de pacalire a legii sa se gandeasca de doua ori inainte de a o face".
Tot in Moldova, pietele sunt invadate de tigari ieftine, aduse prin contrabanda din Ucraina si din Republica Moldova. In opinia sa, autoritatile nu se pot lupta eficient cu fenomenul evaziunii, in domeniul comertului cu tutun, pentru ca tigarile nu sunt aduse in tara cu camioanele, ci cu sacosa.
Comisarii au mai confiscat 1.700 de tigarete de contrabanda si in Salonta, apartinand mai multor persoane fizice care le aveau ascunse prin frigidere, garaje, dulapuri etc., una dintre aceste persoane fiind Ibola Balog.
"Prin aceasta masura s-a incurajat insa contrabanda cu tigaretele ieftine, provenite din Republica Moldova si Ucraina, pentru care nimeni nu plateste taxe", a mai spus Babiuc.
Potrivit lui Nechita, introducerea acestei taxe a stimulat foarte mult contrabanda cu aceste produse. Insa cu banii care s-au incasat la buget, cei aproximativ 10.000 de miliarde de lei, s-a incercat acoperirea programului de diabet.
Acest efect a fost anticipat de unii jucatori de poker profesionisti din Statele Unite care au comparat aceasta situatie cu cea creata de Prohibitia din 1919. Atunci au crescut la cote alarmante contrabanda cu bauturi alcoolice, dar si crima organizata.
E greu însa atunci când lupti cu concurenta neloiala, facuta cu marfa de contrabanda, pentru care nu se platesc taxe si impozite“, a spus Iliescu. Transpiratie, dar si inspiratie În conditiile în care abia din 1999 - 2000 a început sa fie o piata adevarata în ceea ce priveste distributia de rochii de mireasa si accesorii pentru nunta, patronul a reusit însa sa se mentina în piata si sa dezvolte afacerea.
Cresterea extrem de abrupta a taxelor stimuleaza cresterea nivelului criminalitatii in Romania, intrucat problema pe care o reprezinta contrabanda se va accentua.
La Mangalia, Garda a descoperit doua crame care se intreceau in vanzarea bauturilor contrafacute sau de contrabanda. Este vorba despre SC Bocai Trade SRL, care depozita si vindea bauturi spirtoase fara banderole de marcaj fiscale.
google-analytics.com