Cautare

144 de rezultate pentru "contrabanda cig ri" (3.05 secunde)
Ilfov, pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda, evaziune fiscala si detinerea a mai mult de 10.000 tigarete in afara antrepozitului fiscal.
De aceasta data este vorba despre trafic cu tigari de contrabanda. ... Pentru asta, Cheliuta s-a ales cu dosar penal, privind savarsirea infractiunilor de contrabanda cu tigari si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, iar masina i-a fost sechestrata in curtea politiei, in vederea confiscarii.
la numarul de pachete de tigari de contrabanda confiscate in acest an, aproape 90.000. ... Contrabanda cu tigari La nivel national, anul acesta a crescut cu...
Un barbat in varsta de 28 de ani din Mehedinti a fost prins de doua ori in numai doua zile incercand sa introduca ilegal in Romania tigari de contrabanda de provenienta sarbeasca.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
STOP Anul trecut, in ciuda declaratiilor lui Teodorovici, ca va face si va drege, confiscarile tigarilor de contrabanda au scazut cu 25% in comparatie cu 2017.
basescu nu e decat un gainar politic, lipsit de onoare si de demnitate, care a facut in fruntea tarii contrabanda cu interesele ei, asa cum pe vremuri facea contrabanda cu blugi, tigari si "zgarci".
Economia romaneasca este amenintata de produsele de contrabanda si de marfurile subevaluate care intra in vama, a declarat ieri vicepremierul George Copos.
Reamintim ca Zaher Iskandarani, Eugen Iovescu, Ghannoum Obayda si Fadi Jamil au fost arestati la 19 mai sub acuzatia de “initiere si constituire a unui grup infractional organizat, avand drept scop comiterea de infractiuni grave, respectiv contrafacerea si contrabanda de mare anvergura cu tigari“, avand ramificatii in mai multe judete din zona de vest a tarii.
Ministerul Finantelor Publice va elabora un plan de masuri pentru reducerea nivelului de evaziune fiscala, care va contine actiuni atat pentru eliminarea actelor de contrabanda, cat si pentru sanctionarea firmelor care nu achita obligatiile bugetare, a anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Mai departe, Ministerul Finantelor Publice a declarat ca de anul viitor pretul unui pachet de tigari ar trebui sa urce la peste 2 euro, dar nu stie cat de mult se poate controla contrabanda, in asa fel incat aceasta scumpire sa nu incurajeze inflorirea pietei negre.
Defrisarea ilegala a padurilor si contrabanda cu lemn au dat bataie de cap autoritatilor in ultimii ani. ... Bineinteles, vor scadea taierile ilegale de paduri si, de asemenea, se va diminua contrabanda cu lemn", ne-a declarat ieri Simion Maftei, directorul general al Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva.
Efectul majorarii cotei fixe, corelat cu impunerea unei accize minime va face ca marcile de tigari ieftine sa dispara, iar pe piata isi vor face loc tigarile de contrabanda. ... El a declarat ca nu il intereseaza nici faptul ca se va dezvolta contrabanda:
Scopul acestui protocol este combaterea evaziunii fiscale cauzate de contrabanda cu tigarete si comercializarea de produse contrafacute. ... Potrivit reprezentantilor companiei, in prezent contrabanda reprezinta 10% din piata romaneasca de tigarete.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. ... Astfel, piata de profil este din ce in ce mai sufocata de bijuteriile aduse prin contrabanda din tari precum Turcia.
"Acciza americana" tripleaza contrabanda Reamintim ca o companie din domeniu propunea in acest sens un sistem de accizare dupa model american. ... In plus, acciza "americana" va tripla contrabanda cu tigari, estimata in 2006 la 15% din totalul pietei, ne-a mai spus Lazar.
Mai mult, contrabanda cu tigarile de trei ori mai ieftine din Ucraina, Moldova si Serbia va inflori. ... "Intre timp, cererea de tigarete ieftine e suplinita de contrabanda din Ucraina, Moldova si Serbia, unde preturile sunt de 3-4 ori mai mici", arata reprezentanta JTI.
Accizele la bijuteriile din aur se ridica la 25%.i"In casele de amanet, care nu platesc TVA, din 2004, intra bijuteriile turcesti, in general de contrabanda, aduse de 'sacosari'.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
Propunerea de majorarea a accizei la tigari, pentru a compensa reducerea la 5% a TVA-ului la alimentele de baza, contravine calendarului privind taxarea tigarilor, va duce la cresterea preturilor la tigari cu 35-40% si va incuraja contrabanda, sustin producatorii.
google-analytics.com