Cautare

17949 de rezultate pentru "cand" (3.09 secunde)
O noua disciplina medicala, psihocardiologia, cerceteaza cand si in ce fel frica, furia si tristetea ne ameninta viata. ... Cand examineaza cu cateterul vasele coronariene, cautand portiuni ingustate sau obturari care in mod normal constituie cauza unui infarct, nu gasesc nimic.
Klebsiella insa poate sa apara in vezica urinara ca urmare a unei infectii ginecologice, poate fi luata si din spital, in cazul persoanelor care sufera de alte afectiuni, ori poate sa contamineze o persoana sanatoasa, atunci cand foloseste prosopul sau lenjeria unei persoane bolnave.
- Cand nu are bani, mananca legume salbatice acasa. Cand are bani, mananca aceleasi legume salbatice intr-un restaurant pretentios. - Cand nu are bani, merge pe bicicleta. Cand are bani, merge pe bicicleta de camera. - Cand nu are bani, alearga ca sa-si castige painea.
Cand ne referim la emotiile negative puternice, putem considera ca avem un sabotor interior, caruia ii plac emotiile distructive, in general. ... Pe de alta parte, trairile negative sunt adaptative, pentru ca ne semnaleaza cand ceva nu este in regula si ne determina sa luam masuri pentru restabilirea echilibrului.
Alegerea nuantei este esentiala atunci cand vrei sa folosesti galbenul. ... Cand porti albastru la interviurile pentru angajare arati ca esti o persoana loiala si capabila sa se dedice binelui firmei. ... Atunci cand citesc un text albastru oamenii reusesc sa retina mai multe informatii.
In luna mai a anului 2012, cand aveam 114 kilograme, am vizitat un medic nutritionist in speranta de a gasi o solutie sigura pentru a reveni sanatos la greutatea pe care o aveam in 2008, inainte sa incep sa ma ingras incet, dar sigur.
Acestea sunt pietrele cunoasterii, iar cand vor fi reunite toate in forma amintita, noi, oamenii, vom afla cum a fost fondata civilizatia noastra pe pamant si vom gasi cheia reconectarii cu fratii nostri care traiesc in alte parti ale acestui univers minunat.
BANAT In Banat, vremea va fi rece, cu maxime in medie in jurul a 4 grade Celsius si apropiata de regimul termic normal in perioada 20 -23 noiembrie 2018, cand se vor inregistra temperaturi medii cuprinse intre 6 si 8 grade Celsius.
Cand era acasa, batrana nu avea voie sa-l supere cu prezenta ei, iar cand pleca de acasa isi inchidea locuinta cu cheia, tot de teama ca nu cumva batrana sa vrea sa faca ordine si sa-i impastie manuscrisele.
Cand ai pierdut legatura spirituala cu pamantul din care te-ai nascut e dureros (Autoare: ... Fizicianul Ancu Dinca a facut de cand se stie eforturi ca sa-si promoveze dispozitivele de neutralizare a radiatiilor nocive, de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman.
Nici nu s-au sters bine ecourile scandalului de la Cluj, cand Traian Basescu a avut un atac jegos la sotia moarta a lui Crin Antonescu, iar mai apoi, in loc de scuze sincere, a sarit la gatul presei "ticalosite", ca apare un nou eveniment de acelasi calibru.
Cand esti in deriva aduci in fata publicului ceva ce odinioara umplea cortul", pe care il puteti citi in continuare. ... Cand esti in deriva, cand nu se mai cumpara, bilete aduci in fata pu blicului ceva ce odinioara umplea cortul.
De aceea, planul pus la cale - de a discuta despre daramarea Guvernului - inceput de presedintele Romaniei - si am sa revin la chestiunea cu ayatollahul, pentru ca si noi am avut acelasi sentiment pe vremea Guvernului Boc (Aplauze.) inceput de presedintele Romaniei, atunci cand a solicitat o intrevedere cu presedintele ALDE, cu copresedintele ALDE, cerandu-i sa nu se alieze cu PSD-ul, atunci cand a cerut unor lideri ai organizatiilor minoritatilor reprezentate in Parlament sa nu se alature Guvernului PSD-ALDE;
I-am auzit recitand Paunescu din cand in cand pe Olga Tudorache, Eusebiu Stefanescu, Tudor Gheorghe, Dorel Visan.
Spre deosebire de azi, cand stiinta (cercetatorii) vrea sa ne convinga de faptul ca este in posesia tuturor adevarurilor de pe Pamant, in secolele trecute despre dragostea, acest inefabil farmec al existentei umane, au vorbit doar scriitorii, fie ei poeti sau dramaturgi. ... Cand incercam sa o controlam, ne distruge.
- Ei m-au biciuit, cand eu m-am crutat de biciuire. - Ei m-au chinuit atunci cand eu am fugit de chinuri. - Ei m-au hulit atunci cand eu m-am magulit pe mine insumi. - Ei m-au scuipat atunci cand eu m-am mandrit cu mine insumi.
Cand v-at apucat de pictura?
Se implinesc 17 ani de cand ati iesit pe strazi fluturand tricolorul decupat, racnind: ... Atunci ati ascultat, pentru prima data, colinde la TVR si ati rasuflat usurati cand au fost impuscati Ceausestii. Au trecut 17 ani de cand vi s-au desfiintat ratiile de zahar, ulei si margarina.
Insa, atunci cand se intampla ceva, efectele sunt ingrozitoare, din cauza vitezei cu care se circula. ... - cand intri pe autostrada, accelerezi hotarat pe banda de accelerare. ... Ideea este sa ajungi la o viteza cat mai apropiata de a celor care circula pe autostrada cand intri pe prima banda.
Pe vremuri, cand aveam militieni, acestia reprezentau legea si nimeni nu clintea in fata lor. ... Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti.
google-analytics.com