Cautare

1859 de rezultate pentru "auto" (4.51 secunde)
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, conducatorul mopedului nu a putut fi testat, iar ambilor conducatori li s-au recoltat probe biologice in vederea stabilirii clcoolemiei.
Recomandam conducatorilor auto: ... Multumim tuturor conducatorilor auto pentru intelegere si ii rugam sa respecte recomandarile de mai sus. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de NORD a Capitalei • P-ta. ... Pentru conducatorii auto care circula dinspre zona de EST a Capitalei • Sos.
Politia rutiera face unele recomandari pentru conducatorii auto care se afla in trafic miercuri, in ziua manifestarilor publice. PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE NORD A CAPITALEI • P-ta. ... PENTRU CONDUCATORII AUTO CARE CIRCULA DINSPRE ZONA DE EST A CAPITALEI • Sos.
Secretele rovinietei auto: ... Cel mai facil mod de a cumpara o rovinieta astfel incat sa nu mai stai la cozi este sa o cumperi online prin aplicatia AUTO.RO disponibila pe ANDROID si iOS. ... https://m.auto.ro/rovinieta Cum verific daca am rovinieta valabila?
Daca vreti sa va cumparati un autoturism nou euro 4, cu capacitate cilindrica sub 2000 de centimetri cubi, dar sa nu platiti taxa auto, trebuie sa va grabiti. ... Pentru masinile euro 4 cumparate incepand cu 1 ianuarie 2010 va trebui sa platiti taxa auto.
depozit en gross de anvelope, service auto, reprezentante auto, precum si posibilitatea ca acesta sa includa servicii precum montarea si echilibrarea anvelopelor. ... Intrebat daca toti conducatorii auto sunt obligati sa isi doteze masinile cu cauciucuri de iarna, comisarul sef de la Politia Rutiera, Marian Zane, a raspuns:
Romania poate fi data in judecata la Curtea Europeana de Justitie pentru taxa auto, daca Parlamentul nu va adopta "cat de repede posibil" un proiect de lege in conformitate cu legislatia UE, a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene.
Comisia Europeana (CE) a solicitat Romaniei informatii in legatura cu legislatia privind aplicarea taxei de poluare pentru autoturisme, suspectand ca actuala legislatie romaneasca are efecte protectioniste asupra industriei auto nationale, a informat ieri CE.
Conflictul izbucnit pe marginea proiectului de Ordin al Ministrului Transporturilor si Infrastructurii pentru aprobarea Metodologiei de atestare a instructorilor auto si a profesorilor de legislatie rutiera, a Normelor de autorizare a scolilor de conducatori auto, a Programei de scolarizare si a Metodologiei de organizare si desfasurare a cursurilor de pregatire teoretica si practica in vederea obtinerii permisului de conducere a fost stins, a declarat pentru "Replica" Valentin Preda (foto), secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.
Guvernul discuta impunerea taxei auto la prima vanzare a masinilor intrate in tara inainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, si restituirea unei diferente din banii deja dati de proprietari, dar esalonat pe mai multi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro.
Ca raspuns, uniunea sindicala IG Metall, cea mai mare din Germania, cere ca producatorul auto, cu sediul central in Wolfsburg, sa garanteze un nivel de productie minim pentru sase centre de productie din vestul Germaniei, care fabrica autovehicule Volkswagen, protejand in acest fel slujbele si asigurand mentinerea acestora in functie.
Depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care nu au incheiat politele de asigurare obligatorie auto (RCA), precum si eliminarea din trafic a masinilor fara RCA constituie prioritati in aceasta perioada pentru politistii doljeni de la Circulatie.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Pentru ca stresul sa fie mai mare, pe piata din Romania exista peste 100 de produse de imprumut (credite auto si leasing auto) concepute special pentru achizitionarea de autoturisme.
Firme sau puncte de "consultanta" in domeniul auto, care sa fie orientate spre diagnosticarea si evaluarea automobilelor second hand, exista in majoritatea oraselor mari, cel mai cunoscut fiind probabil centrul de diagnosticare auto din Bucuresti.
De asemenea, Q7 a fost desemnat "Masina cu tractiune integrala a anului 2006" de prestigioasa publicatie germana Auto Bild, care i-a mai acordat si premiul pentru "Cel mai bun design din clasa SUV".
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a VIII-a editii a Auto Show- manifestare expozitionala dedicata autovehiculelor si accesoriilor pentru acestea, care se desfasoara in perioada 10-13 mai a.c.
Inceputul lunii octombrie marcheaza data de la care toti proprietarii de motoscutere va trebui sa incheie asigurari de raspundere civila auto, indiferent de tipul de motoscuter pe care il detin.
Iubitorii de masini mai au doar câteva zile la dispozitie pentru a lua parte la cel mai important eveniment auto din România.Salonul International de Automobile Bucuresti - SIAB 2007 - înregistreaza în acest an un numar record de premiere - peste 100.
Constructorul auto Tata Motors va prezenta, la salonul auto care va avea loc in luna ianuarie in India, cel mai ieftin autoturism din lume, cu un pret de 2.500 de dolari. Prezentarea noului autoturism la Auto Expo, eveniment organizat la New Delhi, este programata pentru 10 ianuarie.
google-analytics.com