Cautare

2527 de rezultate pentru "vasile blaga" (4.22 secunde)
Seremi a spus ca a avut un conflict cu presedintele Senatului, Vasile Blaga, pe care l-a acuzat ca vrea "sa distruga partidul".
Superb ca anul trecut, Basescu a venit la conventia PD-L si a facut totul ca sa ramana Boc presedinte - a fost atat de jenant de prost-crescut incat nici n-a dat mana cu Blaga:
Nici oamenii lui Vasile Blaga nu au stat cu mainile in san si au avut o serie de contacate cu capetele de pod din PNL.
Vasile Dancu, Alfred Bulai, Dan Andronic, Bogdan Teodorescu si Adriana Saftoiu au raspuns pentru "Puterea". ... Vasile Dancu si Dan Andronic spun, in schimb, ca daca premierul ar demisiona ar face o mutare politica buna.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
Cum lucreaza Basescu pentru Blaga', pe care il puteti citi in continuare. ... Cu cat se pune Basescu mai de-a curmezisul lui Blaga, cu atat acesta devine mai simpatic publicului larg.
Legatura dintre Udrea, Blaga si Geoana (Autor: ... Sa analizam, din aceasta perspectiva, sansele celor doi candidați in alegerile interne,Udrea si Blaga. ... Blaga a contra-atacat, iar dezbaterea publica se duce mult mai dur decat in 2005.
Blaga, linsat mediatic de Basescu! ... Blaga!
Membrii Comisiei juridice din Senat au aprobat ieri cererea ministrului de Interne, Vasile Blaga, de a reveni asupra deciziei de a demisiona din Parlament.
Scandalul a fost repede aplanat, pentru moment, de vicepresedintele Vasile Blaga, care a spus ca prioritatea PD este castigarea alegerilor pentru Primaria Capitalei, urmand ca orice candidatura la presedintia Partidului Democrat sa fie binevenita, cu respectarea prevederilor statutare.
La randul sau, Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor, a precizat ca el sustine ca alegerea acestora, ca si demiterea lor, sa fie facuta cu jumatate plus unu din voturi, insa numai dupa 2008, in prezent o astfel de practica fiind neconstitutionala.
Gestul de dragoste al vocalului Orban a fost intors cu varf si indesat de Vasile Blaga, una din viorile principale ale Partidului Democrat. ... Se pare ca democratii s-au simtit datori si au intors ieri complimentul, prin intermediul lui Vasile Blaga.
Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti a declarat, joi, ca afirmatiile secretarului general al PD Vasile Blaga arata cat de necesara era schimbarea prefectilor partizani politici ai PD, el precizand ca de fapt acesta a fost adevaratul motiv pentru care s-au facut inlocuirile.
Candidatul PD-L pentru Primaria Generala a Capitalei, secretarul general Vasile Blaga, a declarat vineri, la Sala Palatului, ca va castiga cursa electorala pentru Bucuresti si ca va infrange orice contracandidat, inclusiv pe cel al PSD.
Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, ieri, la Parchetul instantei supreme, in calitate de martor in legatura cu o hotarire de Guvern prin care s-a decis vanzarea a 8% din actiunile Petrom catre salariati.
La intalnire au participat Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Stanisoara si Roberta Anastase.
'Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, si-a devoalat ieri intentia de a candida la Primaria Capitalei, dupa ce colegii sai de partid Vasile Blaga si Adriean Videanu o cotasera public cu sanse pentru preluarea acestui post. ... • Vasile Blaga:
Neobisnuit sa piarda, Traian Basescu a incercat inca o data sa-i convinga pe democratii fani ai lui Vasile Blaga ca partidul ar avea numai de castigat cu Boc presedinte si un premier tehnocrat.
Dan Radu Rusanu (PNL) Liberalii nu intentioneaza sa-l schimbe pe Vasile Blaga de la presedintia Senatului, chiar daca raportul de forte intre Putere si Opozitie din aceasta Camera a Parlamentului s-a schimbat, a declarat vineri, la Deva, senatorul Dan Radu Rusanu, vicepresedinte PNL."Domnul Vasile Blaga este un presedinte bun, este un om onest, corect si in niciun caz PNL nu are de gand sa-l schimbe din functie, chiar daca acum avem majoritate in Senat.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
google-analytics.com