Cautare

4039 de rezultate pentru "ultimele stiri" (4.66 secunde)
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
Repet, si eu imi doresc sa nu vad doar stiri scabroase si socante prin mass media. Dar nici nu-mi doresc sa vad din nou jurnale de stiri in care sa ne fie prezentate succesele din nu stiu ce ramura de activitate.
Acesta era titlul care aparea cel mai des pe banda de stiri a unei televiziuni nationale, in plin dezastru in nordul si vestul tarii.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Pentru ultimele zile ale intervalului de referinta se estimeaza o crestere a temperaturilor peste limitele climatologice ale ultimei decade de ianuarie.Probabilitatea pentru precipitatii va fi in crestere si in intervalul 21-22 ianuarie.
Statea in pat si asculta Radio Romania Actualitati, asteptand sa auda vocea surorii sale, crainica de stiri Dana Popescu:
La intrunire a participat si Victor Viggiani, director la Zland Communications, un serviciu independent de stiri, dedicat compilarii, distribuirii si analizei informatiilor privind implicatiile geopolitice si de securitate nationala ale dezvaluirii prezentei extraterestre pe Pamant, confruntata cu specia umana.
Agentia de stiri Reuters are in atentie faptul ca situatia din Romania afecteaza relatia dintre FMI si aceasta, deoarece pot aparea dificultati in indeplinirea conditiilor pentru imprumutul FMI sau pentru a adopta bugetul pentru anul 2010.
Fara mesaje politice, fata televizor, fara stiri sau editoriale. ... Cu lecturi pe care le-am amanat in ultimele luni, cu discutii pe care le-am lasat in suspensie, cu petrecerea timpului impreuna cu oameni care sunt aproape de noi.
De maine, Reuters planuieste sa publice stiri in format video sau text, cu fotografii, preluate din lumea reala, pentru o mai buna informare a membrilor "Second Life".
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Note pe marginea unui ghid tv Observ ca, in ultimele zile, se scutura iar zdrentele pasiunii in discutii despre rolul televiziunii.
Potrivit inginerilor responsabili pe santier, citati de agentia de stiri a Patriarhiei Romane, ultimele lucrarile s-au concentrat la subsolul 1 al edificiului unde urmeaza sa fie finalizata si sala polivalenta.
Iar ultimele zile ale prognozei vor fi caracterizate de o tendinta de scadere, spre valori medii situate in jurul a 0 grade, pe 13 si 14 ianuarie.
Temperaturile minime se vor situa in jurul pragului de inghet in noptile de 20, 23, 24, 25 si 29 noiembrie 2018, iar in ultimele nopti vor scadea spre medii intre -4 si -2 grade Celsius.
Nu acelasi lucru se intampla insa si in Craiova, unde pretul locuintelor situate la ultimele etaje este in continuare mai mic decat al celor de la nivelurile inferioare.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
Analiza tehnica arata, în cazul Rompetrol Rafinarie (RRC), ca volatilitatea si lichiditatea titlului a fost în scadere în ultimele sedinte, presiunea la cumparare manifestând-se doar în zona nivelului de 0,122 lei.
google-analytics.com