Cautare

17273 de rezultate pentru "predare anl satu mare" (7.44 secunde)
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet. ... La Satu Mare, ei totusi s-au organizat.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
Nici tehnicianul echipei Energia, Liviu Andries, nu-si pune mari sperante in acest joc, meciul mult mai important pentru gorjeni fiind cel de duminica, de la Satu Mare.
Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. ... Zona digului, aflat in centrul orasului Satu Mare, a fost luata cu asalt de politisti.
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. ... Andreea Molnar si Eva Papp, cele doua "maseuze" minore, in varsta de 15 si 16 ani, originare din judetul Satu Mare erau considerate vedetele bordelului clandestin.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Am spus-o mereu - unii imi reproseaza asta, polemica mea cu Ion Iliescu -, i-am explicat lui Ion Iliescu, cu buna-credinta, direct, in discutii personale sau in grup, la partid, ca o vizibilitate prea mare a lui Ion Iliescu ne incurca mai mult decat ne ajuta.
Drept urmare, se acorda o foarte mare importanta limbilor de circulatie internationala (engleza, franceza si germana) care sunt studiate (una dintre ele) inca din clasa pregatitoare, in timp ce istoria si geografia au ajuns din ce in ce mai marginalizate, mergandu-se pana la studierea lor doar cate o ora pe saptamana.
“Incepand de astazi ati dobandit puterea, iar puterea este insotita de responsabilitate, de multe ori chiar mai mare decat puterea“, le-a spus Basescu.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
In concluzie, conform contractului, regulamentului si procesului-verbal de predare-preluare, SC Cronos avea obligatia sa monteze parcometrele cel mai tarziu pana la 1 octombrie 2003. ... contract, proces-verbal de predare-primire, anexe la acest proces-verbal.
"CNSAS, in cadrul atributiilor de predare-primire, avea obligatia sa sesizeze Parchetul de pe langa ICCJ daca serviciile nu predau dosarele. ... Totodata, Emil Constantinescu a apreciat ca actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a demarat procesul de predare a arhivelor fostei Securitati din abilitate, si nu din vointa politica.
Rezultatele se afiseaza pe 24 iunie Testele nationale contin trei probe obligatorii pentru elevii care au absolvit cursurile in scoli cu predare in limba romana, respectiv limba si literatura romana, matematica si, la alegere, istoria romanilor sau geografia (Romaniei), in functie de optiunea fiecarui candidat.
Pana in prezent, protocolul de predare-primire nu a fost incheiat si semnat", spune ISC. Desi nu avea nici un drept de interventie asupra taberei, DJT Dolj a semnat totusi procesul-verbal de predare a amplasamentului.
, la ceremonialul de predare-primire a comenzii Grupului de Cooperare Navala din Marea Neagra - Blackseafor, organizat la Varna in Bulgaria.
USL, prima motiune de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu Se lucreaza intens la redactarea unei motiuni de cenzura cu privire la infiintarea facultatii cu predare in limba maghiara la UMF Targu-Mures, scriepesurse.ro.
Astfel, elevii si studentii pot trimite copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire pana la 8 decembrie 2004, iar agentii economici pot depune pana la aceeasi data bonurile valorice, copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire, spre decontare, la Comisia Judeteana, respectiv la comisiile din institutiile de invatamant superior.
La Oradea vor functiona o agentie de distributie si alta de furnizare Dupa realizarea acestor operatiuni, fiecare societate comerciala supusa divizarii va transmite, prin protocol de predare-preluare, filialei corespunzatoare nou-infiintate acea parte din patrimoniul aferent activitatii de furnizare a energiei electrice, pastrand patrimoniul aferent activitatii de distributie.
google-analytics.com