Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (3.17 secunde)
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... La cea engleza "y" si "z" sunt vecine, domnule presedinte. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... - Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu: ... Dati al doilea raspuns.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat. ... Astfel, relatia dintre presedinte si Guvern a fost una tensionata si marcata politic.
De asemenea, opt parlamentari UNPR si cinci UDMR se regasesc pe listele de la locale ale partidelor, alaturi de patru deputati neafiliati, plus un reprezentant al minoritatilor nationale.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
In iarna anului 1990, urmaream foarte atent ce se intampla la nivelul Consiliului National al FSN. Oricat de putine lucruri as fi stiut eu pe atunci, tot imi dadeam seama ca, in harmalaia sedintelor FSN, se construia de fapt noul sistem politic, economic si social al Romaniei.
Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni: ... In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
In acelasi timp, Geoana se vede ca un viitor presedinte al Romaniei "responsabil si vizionar", implicat, "catalizator al fortelor" natiunii, impunerea acestei tipologii fiind avantajul pe care il are in confruntarea cu actualul presedinte.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Octavian Stireanu ) Se implineste o saptamana de la discursul inaugural al noului presedinte al SUA, Donald Trump, construit in jurul optiunii strategice America First - America inainte de toate.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Greii PSD fac jocurile inainte de Congres pentru functiile de vicepresedinte La Congresul PSD din 19-20 aprilie cea mai ravnita functie va fi cea de vicepresedinte, greii partidului facandu-si jocurile pentru a obtine o astfel de pozitie, fie la nivel national, fie regional, in conditiile in care functia de presedinte este dinainte adjudecata de Victor Ponta.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Domnul presedinte Traian Basescu, incalcand cu buna stiinta prevederile constitutionale, a devenit liderul spiritual si de facto al acestui partid de buzunar. Sigur, domnul presedinte incearca in aceste luni sa obtina cat mai mult suport electoral pentru noul sau partid.
Primul este legat, dupa cum a aratat Traian Basescu, de dreptul constitutional al presedintelui de a desemna un premier, in conditiile in care nici un partid nu a obtinut majoritatea in alegerile parlamentare. "Al doilea motiv puternic este cel din punct de vedere politic.
Mult asteptatele modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile pe piata auto din Romania din 3 martie, potrivit unui comunicat de presa al Romcar.   Fiesta, noul model din clasa mica, a fost conceput si creat de divizia europeana de dezvoltare a constructorului Ford.
Putem discuta despre aceste proiecte, despre cat de adecvate au fost ele la realitatile de atunci-si subliniez, DE ATUNCI!-dar sa nu uitam ca ele au fost, pana la urma, consensuale, si s-au finalizat cu aderarea Romaniei la UE si la NATO.
Sa stiti ca sunt tari mult mai avansate decat Romania care stau mult mai rau din punct de vedere al datoriei publice si chiar al deficitelor, dar nu pe ei ii plang eu. ... Cine iese in strada, domnule presedinte?
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
google-analytics.com