Cautare

18155 de rezultate pentru "noul presedinte al romaniei" (7.90 secunde)
L-a desemnat premier pe Sorin Grindeanu prin sms si a transmis cetatenilor Romaniei acest lucru prin intermediul unui comunicat de presa. Nemaiintalnit in istoria Romaniei si probabil a lumii.
Presedintele, primul cetatean al tarii - garantul drepturilor constitutionale cetatenesti. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu: ... Domnule Presedinte, cum priviti reactile internationale care au aparut in urma numirii lui Dan Sova in functia de ministru al Relatiilor cu Parlamentul? Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu:
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. ... La noul Cod Penal s-a lucrat, sub guvernarea PSD, timp de vreo doi ani. Noul Cod a trecut prin parlament.
In loc sa se confrunte cu necazuri din partea opozitiei, noul premier ia scatoalce grele peste ceafa exact de la promotorul sau, suficient cat sa te intrebi care o fi adevarata natura a relatiei celor doi si daca nu cumva ne scapa tuturor ceva in legatura cu asta.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA.
Francois Hollande, noul presedinte al Frantei Socialistii revin la Elysee dupa 17 ani Potrivit estimarilor publicate de agentia belgiana Belga, socialistul Francois Hollande a fost ales presedinte al Frantei cu 52% din voturi.
Pentru un Panteon al Romaniei. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
Pentru un Panteon al Romaniei. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Societatea civila si clasa politica trebuie sa militeze pentru infiintarea in capitala tarii a unui Panteon National dedicat tuturor oamenilor ilustri ai Romaniei si ai poporului roman.
Ponta a afirmat ca decizia luata luni de BPN al PSD si decizia grupului PSD din Senat, de inlocuire a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in functia de presedinte al Senatului, nu se vor schimba.
"Domnul presedinte se afla la o conferinta de presa si avea dreptul sa spuna ca nu comentez intrebarea dumneavoastra sau nu doresc sa raspund la intrebarea dumneavoastra si sa treaca mai departe.
Presedintele Romaniei, pus la punct de magistrati AMR si CSM critica dur Constitutia "Basescu" Presedintele Traian Basescu a semanat vant si acum culege furtuna.
Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016. ... Pentru ca este un subiect care intereseaza multi cititori, publicam in continuare Regulamentul de organizare si functionare al Consiliului de monitorizare a implementarii Conventiei privind drepturile persoanelor cu dizabilitati din 28.02.2017. ... al Romaniei.
in editorialul ziarului "Adevarul”, intitulat "Tupeu prezidential” si semnat de redactorul sef Cristian Tudor Popescu, este luata in vizor "politica de cadre feminine” a presedintelui Basescu, capitol in care mesajul prezidential este sfidator, de genul celui adoptat de fostul presedinte Emil Constantinescu in primele luni de mandat:
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei. ... Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat.
Romanii incearca, pe 22 noiembrie, sa aleaga un alt presedinte pentru a debloca grava situatie politica si financiara, ce a condus la deprecierea leului, a alungat investitorii straini si a determinat institutiile internationale sa amane plata imprumutului extern, insa demersul lor ar putea esua, cred analistii internationali.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Noul model va avea dimensiuni apropiate de cele ale modelului smart ForTwo.Este posibil ca automobilul sa împrumute caracteristici de la conceptul Endo proiectat pentru Toyota de studiourile de design europene ale Toyota, având doua locuri în fata si un loc pentru un copil în spate.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti seara, la TVR, ca rolul sau in viitoarea guvernare implica preluarea functiei de presedinte al Senatului, concomitent cu cea de vicepresedinte al CSAT, el apreciind ca, astfel, s-a creat un "echilibru corect" pentru PSD.
Declaratia mea politica de astazi se refera la incalcarile inimaginabile ale principiilor constitutionale de catre domnul presedinte Traian Basescu. Am constatat cu stupoare ca in ultimele saptamani domnul presedinte isi aroga prerogative care apartin, conform Constitutiei, primului-ministru.
google-analytics.com