Cautare

2014 de rezultate pentru "marian sarbu" (3.26 secunde)
• Despre celalalt ministru de Interne, Marian Saniuta, nu se mai aude nimic de multa vreme, mai ales dupa ce a pierdut sefia PSD Prahova.
Marian Sorin Paveliu, deputat PNL de Gorj, presedintele Comisiei de Sanatate Publica din PNL - administrator la societatea privata de asigurari de sanatate ASIMED SA (mandatul expirind pe 7 aprilie 2005);
Marian Galbinasu, candidatul prezentat de Partidul National Liberal, este cel care, de altfel, a tinut interimar locul primarului din localitatea Corbu.
Fostul sef al Administratiei Prezidentiale din anul 2000, Dorin Marian, numit in functia de prim-consilier al premierului Calin Popescu-Tariceanu cu rang de secretar de stat, va coordona departamentele din subordinea directa a prim-ministrului.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Potrivit liderului Marian Milut, formatiunea politica va incerca sa se orienteze catre un segment electoral care se regaseste in zona rurala. ... "¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
, viceprimarul comunei a fost schimbat din functie cu Marian Saracila (foto), principalul adversar politic al primarului Constantin Micu (foto).
Deputatul Marian Avram si-a anuntat demisia din grupul PDL Deputatul Marian Avram si-a anuntat marti 13 martie 2012, in plen, demisia din grupul parlamentar al PDL.
Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu Eroare strategica majora la Partidul Liberal.
Marian Munteanu sau Gabriela Firea? (STIRI PE SURSE) Senatorul PSD, Sorin Iliesiu, a facut un apel, printr-o scrisoare deschisa, catre bucuresteni sa decida in cunostinta de cauza intre principalii candidati la functia de primar al Capitalei, Marian Munteanu, respectiv Gabriela Firea.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Vicepretedintele PSD Marian Sarbu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe tema majorarii pensilor, ca PSD solicita Guvernului devansarea termenului de crettere a pensiilor cu o luna fata de cel stabilit de Executiv.
Legea unitara de salarizare va avea o perioada de tranzitie de patru-cinci ani, iar cei care vor avea salarii peste nivelurile trecute in grila vor astepta cativa ani pana vor fi ajunsi din urma de cei cu salarii mici, a declarat miercuri ministrul Muncii, Marian Sarbu.
Daca am aplica acum acel punct, nici eu, nici Gheorghe Ciuhandu, nici Mircea Geoana, nici Radu Sarbu nu ar trebui sa plecam din politica.
Ministrul muncii, Marian Sarbu, estimeaza ca din finantarile provenite de la Uniunea Europeana ar putea fi subventionate salariile a peste 15.000 de nou-angajati si ca aproximativ 100.000 de persoane ar putea beneficia de programe de imbunatatire a formarii profesionale."Astazi este data la care orice firma poate accesa fonduri pentru angajarea de nou-salariati, pentru formarea profesionala a celor care au deja un loc de munca si pentru imbunatatirea conditiilor de munca, astfel incat sa diminuam riscul de accidente si imbolnaviri profesionale", a declarat Sarbu.
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
google-analytics.com