Cautare

68 de rezultate pentru "hardau" (2.65 secunde)
Social-democratii au solicitat ieri CNSAS sa verifice "de urgenta" dosarul ministrului Educatiei, democratul Mihail Hardau. Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
Ministrul liberal al Educatiei, Mihail Hardau, a scapat de sanctiunea Senatului pe fondul unor dezbateri care au debutat cu un cvorum la limita, iar in cadrul acestora, chiar semnatarii motiunii i-au gasit ministrului circumstante atenuante.
Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
Ei invoca in documentul care va fi supus dezbaterii Senatului lipsa de transparenta in cazul contractelor incheiate pe 2006 si il acuza pe ministrul Hardau ca se comporta ca un boier pe mosie.
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea.
Raman, asadar, ministrii Mihail Hardau (de la Educatie) si Gheorghe Barbu (de la Munca), asupra carora planeaza nemultumiri atat democrate, dar si liberale, ca sa nu mai vorbim de parerea populatiei.
Dupa terminarea "meciului", adica a examenului de bacalaureat, ministrul educatiei si cercetarii, Mihail Hardau, va scoate la iveala toate neregulile depistate la Serviciul National de Examinare si Evaluare (SNEE).
Un sistem viciat, frudat si distorsionat de interese, asa a caracterizat vineri ministrul Mihail Hardau sistemul educational din tara noastra. ... Ma implic direct fara intermediari", a declarat Mihail Hardau, ministrul Educatiei.
Dupa ce a fost criticat de presedintele Traian Basescu, ministrul Educatiei, Mihail Hardau, nu mai este nici in gratiile premierului. ... Calin Popescu Tariceanu i-a reprosat lui Hardau ca nu a investit banii primiti de la bugetul de stat.
Presedintele PD, primarul din Cluj, Emil Boc, le-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, sa nu se mai certe in public. ... Emil Boc a afirmat ca Mihail Hardau are sustinerea conducerii Partidului Democrat.
Este vorba de ministrul educatiei, Mihail Hardau. ... El a ripostat unei declaratii a lui Hardau, conform caruia nu au fost suficienti bani pentru finalizarea reformei in domeniul educatiei.
Daca erati curiosi sa aflati deznodamantul in scandalul cu bac-ul, ei bine, ministrul care pare cel mai moale din tot Guvernul actual - ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, a anuntat ca au fost sanctionati aproximativ 100 de profesori care nu si-au facut treaba corespunzator.
Acesta a mai aratat ca in textul documentului sunt evidentiate 15 acuzatii la adresa actualului ministru al Educatiei, democratul Mihail Hardau, si ca PSD va solicita premierului revocarea lui Hardau din functie.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Deputatii PD au votat ieri impreuna cu cei ai PSD si ai PRM pentru retrimiterea la comisie a unui proiect initiat de ministrul democrat al Educatiei, Mihail Hardau.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
Secretarul executiv al PSD, Ana Birchall, a solicitat demisia ministrului Educatiei, Mihail Hardau, pentru nerespectarea promisiunilor si i-a daruit simbolic un urs de jucarie care functioneaza pe principiul hopa-mitica si care ar reprezenta comportamentul ministrului fata de educatie.
In acelasi timp, PSD urma sa depuna, in cursul zilei de ieri, la Camera Deputatilor o motiune simpla legata de "situatia dezastruoasa din invatamant", document prin care se va solicita demisia lui Mihail Hardau, ministrului Educatiei.
Desi ieri, liderul democrat Emil Boc a declarat ca daca decizia premierului Calin Popescu Tariceanu este aceea de a o demite pe Paloma Petrescu, ea va fi respectata, democrata a precizat ca este convinsa ca atat presedintele PD, cat si ministrul MedC, Mihail Hardau, o sustin in continuare.
Cate 2 procente au obtinut ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Educatiei, Mihail Hardau, in timp ce ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a obtinut 1%. In clasamentul neincrederii, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a obtinut 17%, urmat de ministrul educatiei Mihai Hardau, cu 16%.
google-analytics.com