Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (4.70 secunde)
• Negocieri cu uneperistii din Senat Informatia ca PC va incerca sa-si constituie in noua sesiune grupuri parlamentare de sine statatoare a fost confirmata atat de Crin Antonescu, cat si de presedintele formal al conservatorilor, Daniel Constantin.
Solicitarea lui Tutuianu a fost intarita si de cea a vicepresedintelui Senatului Ioan Chelaru (PSD) care a explicat ca amendamentele aduse legii si aprobate, marti, in Comisia pentru munca din Senat au fost transmise senatorilor intr-un termen prea scurt, astfel ca nu au putut fi studiate.
Si la Senat, si in partid. Dar sunt pareri si pareri Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca din punctul sau de vedere ar fi mai bine daca Mircea Geoana ramane "si la Senat si in partid", dar in formatiune sunt pareri si pareri.
Si la Senat, si in partid. Dar sunt pareri si pareri Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni ca din punctul sau de vedere ar fi mai bine daca Mircea Geoana ramane "si la Senat si in partid", dar in formatiune sunt pareri si pareri.
N-am pierdut nimic, pentru ca nu aveam de fapt functia de la Senat/ PSD va contesta la CCR alegerea lui Vasile Blaga Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, dupa alegerea candidatului PDL Vasile Blaga la sefia Senatului, ca Opozitia "n-a pierdut nimic, pentru ca nu detinea de fapt functia de la Senat", anuntand totodata ca PSD va contesta la Curtea Constitutionala votul de luni din Senat.
Opozitia intrerupe greva la Senat Reprezentantii USL se vor intoarce la Senat, punand astfel capat grevei parlamentare. Anuntul a fost facut de catre presedintele PSD, Victor Ponta.
USL intentioneaza sa depuna o motiune simpla la Senat privind resursele naturale Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat luni ca Uniunea Social Liberala intentioneaza sa depuna la Senat o motiune simpla pe tema resurselor naturale.
Opozitia il ameninta pe Ungureanu cu o motiune la Senat Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca opozitia ia in calcul depunerea unei motiuni simple impotriva Guvernului, in eventualitatea in care prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu va ceda presiunilor din coalitie si va aloca fonduri pentru primarii puterii.
PSD Ilfov informeaza ca Gabriela Vranceanu Firea, sotia primarului din Voluntari si intrata de curand in partid, a fost desemnata oficial de conducerea organizatiei sa candideze pentru Senat in Colegiul 1 din circumscriptia nr.25 Ilfov. ... Colegiul 1 Senat - Gabriela Vranceanu Firea;
STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Multa lume pierde de pe urma votului dat, in Senat, luni, impotriva ministrului Monica Macovei. ... Cu o siguranta pe care acum o regret, i-am spus ca nu cred ca ministrul justitiei sa aiba, totusi, probleme in Senat.
Deblocarea politica a dezbaterilor din Senat si Camera Deputatilor a avut loc nu neaparat pe culoarele Parlamentului, ci mai degraba la Palatul Cotroceni, dupa cum sustin surse bine informate.
Senatorul PSD Dan Sova a sustinut o Conferinta de presa pe tema scandalului artificial de la Senat, provocat de senatorii PD-L, al carei transcript il puteti citi in continuare.
Proiectul initiat de liderii USL a fost adoptat rapid de Senat, in forma initiala, iar ulterior a fost modificat la Camera Deputatilor, in sensul eliminarii pragului electoral pentru formatiunile politice care intra in Parlament si adoptarii unor amendamente vizand minoritatile.
Legea impozitului specific a fost votata la Senat / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT Propunerea legislativa privind impozitul specific unor activitati din sectorul turistic, hotelier, al restaurantelor si alimentatiei publice, inregistrata la Senat cu numarul L626/2015, a fost votata in sedinta Plenului Senatului din 15.02.2016, cu 87 de voturi pentru si 6 voturi impotriva.
In prima etapa, care se incheie la sfarsitul lunii, ar trebui ca 20.000 de masini sa fie inlocuite, iar nerealizarea obiectivelor este pusa de catre oficialii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) pe baza blocarii creditarilor si neparticiparii persoanelor juridice in cadrul programului.
PNL informeaza, printr-un comunicat postat pe site-ul partidului, ca Legea jurnalistului nu are girul Biroului Politic al PNL si nici al grupului parlamentar liberal din Senat.
Dupa ce Reid a ajuns in Senat, intr-o zi a stat de vorba cu astronautul John Glenn, pe care il considera o fiinta umana extraordinara.
Cele mai multe declaratii politice au fost sustinute de parlamentarii PSD (116 la Camera Deputatilor si 558 la Senat), urmati de parlamentarii PNL (60 de declaratii la Camera Deputatilor si 410 la Senat).
A fost prezentat drept candidat in Colegiul 1 pentru Senat, in zona Tecuci, actualul deputat Constantin Petrea care, nemultumit ca deputatii galateni nu l-au ajutat in initierea unor proiecte ce au vizat Galatiul, s-a hotarat sa-si incerce norocul la Senat.
google-analytics.com