Cautare

545 de rezultate pentru "flutur" (2.79 secunde)
Vicepresedintele PLD Gheorghe Flutur a atras atentia asupra situatiei "in care se afla Guvernul Tariceanu, care in opinia lui a ajuns "un guvern la dispozitia fortelor antireforma".
Premierul Calin Popescu- Tariceanu i-a spus presedintelui ca problemele existente in agricultura sunt descoperite acum de Guvern deoarece fostul ministru de resort, Gheorghe Flutur, ar fi prezentat in perioada mandatului date incorecte.
La randul sau, Gheorghe Flutur, membru al PLD, a declarat ca regreta decizia Monei Musca, dar ca o accepta. ... Exemplul ei trebuie urmat si de alti politicieni, a mai spus Flutur.
Primul Congres PLD a consfintit trioul Stolojan-Flutur-Stoica la conducerea partidului. ... Oficializarea trioului Stolojan-Flutur-Stoica Alegerea structurii de conducere a partidului nu a fost marcata de surprize.
Presedintele liberal al Camerei, Bogdan Olteanu, nu si-a putut ascunde satisfactia de a inapoia democratilor motiunea de cenzura dupa ce a constatat ca nu are cele 116 semnaturi necesare, unul dintre semnatari, Gheorghe Flutur, fiind trecut de doua ori.
Flutur, Motreanu si Remes", a spus Dontu. El considera ca aceasta atitudine a PD da semnalul ca PD si presedintele Traian Basescu "si-au luat mana de pe Gheorghe Flutur" si ca PD nu-si asuma dezastrul creat de fostul ministru al Agriculturii.
Totodata, Pardau a criticat prestatia parlamentarilor PSD de Suceava care il ataca in fiecare conferinta de presa pe senatorul Gheorghe Flutur. "Am senzatia ca si-au creat obsesia Flutur, pentru ca ei cred ca da bine in fata sefilor sa-l ataci pe Gheorghe Flutur", a mai spus Pardau.
Un astfel de scenariu al pozitionarii lui Stoica la sefia liberal-democratilor fusese avansat de liberalul Puiu Hasotti care vorbise si despre un conflict in acest sens intre intre Stoica, pe de o parte si alti doi membri PLD, Cristian Boureanu si Gheorghe Flutur, pe de alta parte.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, este de acord cu premierul in ceea ce priveste constitutia, pe care a criticat-o, intrucat este "facuta dupa chipul si asemanarea lui Ion Iliescu".
Gheorghe Flutur, presedintele executiv al PLD, a anuntat miercuri ca fostii presedinti ai organizatiilor PNTCD Cluj, Mures, Sibiu, Galati si Calarasi, impreuna cu mai multi membri, s-au inscris in PLD.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a dat vineri la ora 10.00 startul in campania electorala pentru Parlamentul European, fiind in fruntea unui pluton de 27 de biciclisti care au plecat din centrul Sucevei spre Vest.
Este concluzia la care a ajuns presedintele executiv al Partidului Liberal Democrat, Gheorghe Flutur, in cadrul ultimei vizite la Galati.
Dupa cum s-a pronuntat marti presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, demersurile acestora vor viza o "cosmetizare" a legii fundamentale. ... Trebuie sa adoptam modelul european in aceasta directie si sa diminuam eforturile financiare si de alta natura ale acestora'', a explicat Flutur.
Ilie Sarbu l-a criticat, totodata, pe fostul ministru ministru Gheorghe Flutur, despre care a spus ca "a distrus" tot ce a inceput guvernarea Adrian Nastase, din "convingeri liberalo-pediste". Sarbul l-a criticat, de asemenea, pe Gheorghe Flutur.
Consiliul Judetean (CJ) Suceava va da in judecata Guvernul pentru ca nu asigura, potrivit legislatiei, fondurile pentru sustinerea in judetul Suceava a programului "Cornul si laptele", necesarul pentru acest an fiind de 7,5 milioane de lei, a anuntat joi presedintele CJ, Gheorghe Flutur.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a afirmat, la finalul sedintei Coalitiei de guvernare PD-L - PSD, ca subiectele discutate au vizat datoriile de la inundatiile din anii trecuti, proiectele de accesare a fondurilor pentru dezvoltarea oraselor mici si mecanismul de compensare a TVA.
Trei dintre liderii PD-L, Theodor Stolojan, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur, au declarat, luni, inaintea BPCC, ca nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentand o afirmatie recenta a vicepresedintelui PD-L Ioan Oltean.
Liderul PD-L Gheorghe Flutur a declarat, luni, ca reprezentantii coalitiei PD-L-PSD au stabilit ca asumarea raspunderii Guvernului pe Legile educatiei, salarizarii unice si reducerii cheltuielilor bugetare sa aiba loc pe data de 15 septembrie, adica martea viitoare.
Cu toate acestea, primarul Catalin Flutur a explicat aseara ca reuniunea la care au participat si reprezentanti ai altor judete era trecuta in program drept intalnirea reprezentantilor Guvernului cu autoritatile din Iasi. ... Ei nu au facut altceva decat sa bea o cafea", a explicat primarul Flutur.
google-analytics.com