Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Liderii PD-L au mandatat o comisie interna, formata din principalii lideri si din sefi ai unor filiale, care sa analizeze candidaturile pentru functiile de secretari de stat, democrat-liberalii urmand sa convoace si o sedinta a Colegiului Director, pentru a definitiva lista secretarilor de stat.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni ca Biroul Permanent National a mandatat comisia interna sa analizeze, in perioada 5-12 ianuarie, CV-urile tuturor candidatilor democrat-liberali pentru functiile de secretari de stat.
Comisia este formata de principalii lideri si presedintii unor filiale cu rezultate foarte bune la alegerile generale din 30 noiembrie, precum Arad, Alba, Neamt, Dambovita sau Suceava.
Flutur a sustinut ca cei care aspira la ocuparea acestor posturi trebuie sa indeplineasca o serie de criterii: competenta, profesionalistm, intergitate, spirit de echipa si efort. "Avem nevoie de efort in perioada urmatoare si avem nevoie de specialisti", a spus vicepresedintele PD-L.