Cautare

5569 de rezultate pentru "duminica 25 octombrie" (3.93 secunde)
Desi duminica de duminica mergea la slujba, finantatorul clubul Steaua a lipsit duminica de la Liturghia tinuta in capela Penitenciarului Rahova chiar de PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.
Crestinii ortodocsi praznuiesc duminica Pogorarea Duhului Sfant sau Duminica Mare. Numita si "cincizecimea" sau Duminica Rusaliilor, aceasta sarbatoare incheie ciclul pascal, la 50 de zile dupa Inviere.
Duminica, Procesiunea de Florii a credinciosilor romano-catolici (Autoare:
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00. Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.
La trei zile pana la referendumul crucial in Grecia, FMI a estimat la 50 de miliarde de euro nevoile de finantare ale tarii intre octombrie 2015 si octombrie 2018, pe fondul previziunii de crestere drastic diminuata in acest an.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Traficul va fi inchis sambata, 8 octombrie intre orele 06.30-14.30 pe bd.
Duminica, 20 octombrie 2019 avem vreme frumoasa. ... Conform meteorologilor, a doua jumatate a lunii octombrie aduce temperaturi de vara. ... DUMINICA, 20 OCTOMBRIE 2019 Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) da vesti bune:
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
In perioada ianuarie - octombrie 2006, productia industriala a judetului Constanta a inregistrat o crestere de aproape 5% peste nivelul din aceeasi perioada a anului trecut.
Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au dezvaluit cum va fi vremea in octombrie 2018. ... In ceea ce priveste debutul lunii octombrie, temperaturile se vor incadra in cele normale pentru aceasta perioada, iar cantitatile de precipitatii nu vor fi excedentare. Iata estimarile ANM pentru luna octombrie 2018:
Locuitorii din comuna Colonesti au, de duminica, un nou primar.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
- regia Cezar Ghioca Duminica, 14 aprilie - ora 11.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan - ora 19.00 - Lasa supararea-n hol - regia Cezar Ghioca Saptamana 15 - 21 aprilie Vineri, 19 aprilie - ora 19.00 - Aer bun!
Gigi Becali nu a fost la slujba oficiata duminica, la Rahova Gigi Becali nu a mers la slujba de liturghie oficiata de Prasfintitul Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, la capela Penitenciarului Rahova, in prima duminica de cand se afla dupa gratii.
Targuri cu preparate din peste, concerte, piese de teatru, in Capitala, pentru Sarbatoarea Floriilor Credinciosii ortodocsi si catolici praznuiesc, duminica, Floriile, cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si care rememoreaza intrarea lui Iisus in Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii orasului si intampinat cu frunze de palmier.
Marea Sarbatoare a Intrarii Domnului in Ierusalim are loc in duminica dinaintea Invierii Domnului (a Sfintelor Pasti), ziua fiind cunoscuta si sub numele de Duminica Floriilor.
Ce se intampla cu vremea incepand de sambata seara Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, ploi insemnate cantitativ, instabilitate atmosferica, racire accentuata duminica pentru mai multe judete.
Ne trebuie determinare Selectionerul Anghel Iordanescu sustine ca meciul Romaniei cu Insulele Feroe, de duminica, va fi mai dificil decat o anunta calculele hartiei. ... Meciul Romania - Insulele Feroe, de la Ploiesti, va fi transmis in direct duminica de TVR 1 si TVR HD, incepand cu ora 19:00.
Cea de-a douasprezecea editie a festivalului, ce va avea loc intre 29 septembrie - 8 octombrie, va include in program o selecție generoasa de proiectii pentru copii, cu teme adaptate varstei lor - povesti memorabile despre prietenie, timiditate, curaj, iubire si acceptare.
google-analytics.com