Cautare

19674 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (4.60 secunde)
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Transferul politic al lui Stoica, in urma demisiei din PP-DD anuntate de acesta de la tribuna Senatului, face ca in noua configuratie din Camera Superioara PSD sa aiba 70 de voturi - 64 ale senatorilor PSD si 6 ale unor alesi afiliati grupului - si sa poata atinge, impreuna cu PC (9 voturi) si UDMR (8 voturi), majoritatea - 87 de voturi - pentru sustinerea unor proiecte ale Guvernului, chiar si in cazul in care liberalii ar intentiona sa le blocheze.Singura variabila ar ramane vacantarea functiei lui Antonie Solomon, o hotarare in acest sens fiind deja inclusa pe ordinea de zi a Senatului dupa arestarea acestuia.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi.
Ambele scrutine au fost insa un esec pentru cei care le-au initiat si au sapat o groapa destul de mare in bugetul tarii noastre.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Din cei 6 audiati ieri in Parlament, 4 au fost respinsi, doar 2 au primit aviz favorabil. ... 1.Mihai Seitan, desemnat pentru a ocupa postul de la Ministerul Muncii, a primit miercuri aviz negativ in Comisiile reunite din Parlament, cu 28 voturi impotriva, 18 voturi pentru si o abtinere.
Traian Basescu a acuzat mereu parlamentarii ca prefera sa reprezinte interese de grup in loc sa apere interesele celor care i-au ales, ca isi acorda privilegii nejustificate, ca se ascund in spatele unor liste, ca l-au suspendat pe nedrept, ca nu vor sa se reformeze, ca nu vor sa reformeze statul, ca nu vor sa reformeze Constitutia, ca sunt prea multi si ineficienti, ca sunt deputati si senatori in loc sa fie unicamerali.
Moldova a dat o lectie ca nu totul se cumpara in politica, adaugand ca ii felicita pe cei care "au rezistat presiunilor enorme".
Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Existã ºi un prag electoral alternativ, un partid putand accede in Parlament dacã reprezentanþii sãi obþin mandate, cu 50% plus unu din voturi, in minimum ºase colegii de deputaþi ºi trei de senatori.
Alianta PSD+PC se afla pe primul loc la europarlamentare, cu 30,82% din voturi, potrivit rezultatelor partiale centralizate de BEC pana la ora 10.00. ... Conform centralizarii pentru ora 10.00, Alianta PSD+PC a obtinut 30,82%, adica un numar de 1.427.085 de voturi.
"In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
n Candidatul PD-L la Primaria din Tecuci a obtinut de doua ori mai multe voturi in turul al doilea fata de Vasile Pazvante, reprezentant al Partidului Verde.
Parlamentarii actuali au votat in primul rand pentru conservarea propriilor interese, fara a risca declansarea alegerilor anticipate. PSD a riscat enorm prin faptul ca s-a dovedit incapabil sa treaca motiunea, iar primele roade ale actiunii de azi se vor regasi, cu siguranta, la recolta de voturi din aceasta toamna.
• 16 ian 2007 - Presedintele Basescu face o vizita in Republica Moldova, unde se intalneste cu omologul sau moldovean Vladimir Voronin si cu reprezentantii ambasadei Romaniei la Chisinau. Cei doi au convenit crearea a doua consulate romanesti temporare in orasele Balti si Cahul.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Partidul Democrat a câstigat la diferenta de doar 240 de voturi alegerile pentru Parlamentul European din Dolj.
Cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu, privind Legea sistemului unitar de pensii, desi a fost votata de Coalitia PDL-UDMR-UNPR (57 voturi, fata de cele 49 ale Opozitiei PSD si PNL) nu a intrunit la Senat majoritatea de lege organica, 69 de voturi.
Grupurile parlamentare ale USL (senatorii si deputatii PSD, PNL si PC) au adoptat cu larga majoritate de voturi decizia de a intra in greva parlamentara. Au existat doar doua abtineri, doi deputati PSD, care au solicitat sa se aplice situatia extrema, a demisiilor din Parlament.
google-analytics.com