Cautare

497 de rezultate pentru "cabinet" (9.06 secunde)
A fost seful de cabinet al lui Constantin Dascalescu, premier comunist. In luna mai 2006, CNSAS l-a gasit maior SIE in perioada 1986-1989 (cea in care a fost seful de cabinet al lui Dascalescu).
Am lucrat in PSD in ultimii 7 ani - 2 ani am fost seful de cabinet al lui Serban Mihailescu, dupa care am trecut consilier la Cristian Diaconescu.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa. ... Premierul Ibrahim al-Jaafari va conduce si noul Cabinet.
Acest lucru se poate intimpla dupa demisia guvernului si dupa respingerea de catre legislativ, de doua ori consecutiv, a noului cabinet. ... In cazul lui Radu Vasile, acest lucru s-a si concretizat, colegii lui democrati de cabinet dindu-si demisia.
Acest lucru se poate intimpla dupa demisia guvernului si dupa respingerea de catre legislativ, de doua ori consecutiv, a noului cabinet. ... In cazul lui Radu Vasile, acest lucru s-a si concretizat, colegii lui democrati de cabinet dindu-si demisia.
Liberalii au precizat deja ca Guvernul va demisiona pe 14 iulie, urmand sa fie inlocuit de un cabinet interimar. In cazul in care Parlamentul va valida totusi un alt Executiv, se preconizeaza deja ca respectivul cabinet sa demisioneze la randul lui, fortand astfel anticipatele.
A fost si astazi la cabinet un copil care avea a doua tentativa suicidara, parintii plecati, tulburari de comportament, abandonase scoala si era obez.
Dilly ramane la primarie De la 1 ianuarie 2007, primarul Antonie Solomon va fi inconjurat de Teodor Radu, sef de cabinet si consilier personal pe probleme juridice si de politie comunitara, Mihai Dutescu, consilier pentru cultura, Octavian Podeanu, pentru invatamant, Constantin Hertzog, economie, finante, si Dilly Serbanoiu - revolutionari.
ßeful de cabinet este frantuzoaica Patricia Bugnot, un functionar cu experienta in Comisia Europeana. ... Adjunctul sefului de cabinet este germanul Jochen Richter.
Patricia Bugnot (Franta), sef de cabinet; Jochen Richter (Germania), sef adjunct de cabinet; Johann Haggman (Finlanda) - mem-bru; Catulina Soares Guerreiro (Portugalia) - membru;
Premierul Calin Popescu Tariceanu ar urma sa anunte formarea unui cabinet minoritar PNL-UDMR dupa sedinta de guvern de maine, iar procedurile parlamentare vor fi demarate saptamana viitoare, au declarat Agentiei NewsIn surse din conducerea partidului.
"Primul motociclist al tarii se gindeste sa scape de ministrii incomozi si sa faca un cabinet bicolor PNL-UDMR. ... Cu toate acestea, becalistul este convins ca noul cabinet va salva situatia.
Potrivit lui Geoana, PSD a decis sa acorde vot favorabil in Parlament noului Cabinet, intrucat are o "responsabilitate" in a asigura o minima deblocare a functionarii structurilor statului.
Inlocuirea lui Macovei nu surprinde Publicatia "International Herald Tribune", prezentrand evolutia evenimentelor de pe scena politica din Romania, subliniaza ca excluderea din componenta noului Cabinet a lui Macovei - "avocat discret, care a facut cariera in domeniul apararii drepturilor omului" - "nu a fost surprinzatoare".
Chiar la inceputul sedintei, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanta care legifereaza activitatea noului Cabinet.
"Eu prefer sa raman sef de cabinet parlamentar. Este suficient doar sef de cabinet si consilier in Consiliul Judetean Constanta", a intarit liberala Irina Covacef.
Acesta, la randul sau, trebuie sa se prezinte in fata Parlamentului pentru a primi votul de investitura pentru noul cabinet. Acesta este momentul in care partidele ar putea negocia o noua majoritate care sa sustina formula de cabinet propusa de noul premier.
Lumea se perinda prin zona deoarece in apropiere se afla si un cabinet medical. ... Aici, la fel de liniste ca mai peste tot, cu mentiunea ca sefa de cabinet a deputatului liberal Andrian Mihei era totusi la datorie.
Cel de-al doilea cabinet este cel al senatorului de Buzau Corneliu Pascu, care, in acelasi timp, este si responsabil de organizatia Vrancea din partea conducerii centrale a partidului. Pascu va avea un cabinet deschis si intr-una dintre cele mai mari comune din Vrancea, Vidra.
Social-democratul Florin Paslaru, care si-a facut un cabinet de consilier local chiar in buricul targulului cu doar cateva luni inainte de alegerile parlamentare la care va candida pentru un mandat de deputat in colegiul cu numarul sase din municipu, spune ca ideea infiintarii cabinetului nu a venit decat din dorinta de a fi mai aproape de galateni.
google-analytics.com