Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (3.92 secunde)
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ca parlamentarii PC vor solicita astazi constituirea unei comisii de ancheta a presedintelui Traian Basescu, in cadrul demersului initiat de PSD si PRM pentru suspendarea sefului statului, pentru ca aceasta comisie sa ancheteze si cele trei capete de acuzare formulate de conservatori la adresa presedintelui.
In seama sefului statului sunt puse 19 capete de acuzare, recomandarea Comisiei fiind de suspendare a lui. ... Ei nu au fost de acord cu aprecierea ca este neconstitutionala desemnarea premierului din randul Aliantei, care nu a castigat alegerile in 2004.
"Comisia a identificat 19 capete de acuzare impotriva presedintelui Basescu", a precizat Florin Iordache. Potrivit raportului prezentat de Comisie, Traian Basescu se face vinovat, printre altele, de:
Responsabilitatea pentru rezultatul referendumului nu trebuie gasita neaparat prin caderea de capete sau prin schimbari la nivelul conducerii UDMR, considera vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo.
Parlamentarii PDL se tineau cu mana de burta. ... Numai ca prost calculata sau necalculata deloc, miscarea inlocuirii lui Geoana cu Corlatean nu tine. ... Paruieli, capete in maxilar, discursuri dintr-o parte si din cealalta.
Subventiile care se vor acorda in 2006 pentru zootehnie sunt mai mari cu 25% decat in acest an, cand au fost de 3.000 de miliarde de lei vechi. ... Se sprijina de asemenea cu 500.000 de lei achizitia de purcei sub 20 kg proveniti din rase ameliorate.
Samsarii tutunului fara timbru erau ocupati atunci cu o vizita la sediul redactiei "Replica", acolo unde au descins in jurul orei 11, hotarati sa-si faca dreptate, pentru ca isi recunoscusera "indeletnicirile" in numarul de sambata - duminica al ziarului nostru.
sa detina cel putin 50 de capete ovine sau 10 capete de caprine, animalele pentru care se solicita subventia sa fi fatat cel putin o data in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2006 si bineinteles sa fie inscrise in Registrul agricol pana la 31 decembrie 2005.
Datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS) arata ca numai in februarie anul acesta, fata de aceeasi luna din 2006, totalul efectivelor de ovine si caprine sacrificate si productia aferenta au inregistrat scaderi cu 25,3%, respectiv cu 16,6%.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
319/2006 privind protectia si securitatea muncii, ocazie cu care am constatat ca aceasta constructie nu are stabilite nici un fel de cai de evacuare.
Senatorul Serban Constantin Valeca a sustinut o declaratie politica cu titlul:
Pentru a va asigura ca Graph Search nu indexeaza continut cu caracter privat, iata cum sa va protejati profilul de Facebook impotriva cautarilor nedorite, scrie hit.ro.
Deunazi, un cap luminat de prin Politie a lasat sifonierul sa cada pe el, s-a ferchezuit si si-a facut aparitia, zambitor, in fata camerelor de luat vederi pentru a raporta o pre-minunata actiune chipurile finalizata cu brio de IPJ Constanta.
Vulgul are si el satisfactiile lui vazand capete de granguri, de multimilionari in euro, iesind spasiti din limuzine, flancati de bodyguarzi si avocati, dand tot felul de declaratii neconvingatoare. ... De cate ori au probleme cu justitia e vorba de un complot, si e neaparat o chestie politica.
Donald Trump, primul fost presedinte din istorie care se confrunta cu acuzatii penale, a pledat nevinovat la 34 de capete de acuzare pentru falsificare de registre de comerciale.
Presedintele a facut agenda guvernului, presedintele a fortat asumarea raspunderii pe legi cu care PSD nu a fost de acord, si pe care acum Curtea Constitutionala le considera ne-constitutionale. ... Asupra alegerilor din Romania vor plana tot mai multe dubii, atat in plan intern, cat si in plan extern.
Incercand solutii antispetice sau lotiuni oferite cu darnicie de farmacii si magazinele de cosmetice, multi pierd ore, indepartand (ca sa folosim o exprimare eleganta) punctele negre sau privind cu teama aparitia a cate unui alt nou cos. Cu toate acestea, adolescentii nu detin monopolul acneei.
• Vad multe tari din UE care au iesit din criteriile del Maastricht. ... • Prioritatile intr-un proces de reforma a statului si nu vreau sa repet ceea ce am spus de multe ori, dar as enumera cateva dinte ele:
Mayasii si Aztecii din America Centrala au vazut eclipsele solare ca paranormale, la fel cum Cometa Halley a fost considerata paranormala, mai multe secole, in intreaga Europa.
google-analytics.com