Cautare

4242 de rezultate pentru "adrian anghel" (4.51 secunde)
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile. ... Astfel, Cristian Anghel nu va fi eliberat pana la ramanerea definitiva a solutiei.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) urmeaza sa ia o decizie, in sedinta de astazi, cu privire la demisia din magistratura a judecatorului Laurentiu Anghel de la Tribunalul Dolj.
Catalin Ivan catre Cristina Anghel: ... Dupa Victor Ponta, și purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a avut o disputa cu senatoarea PC Cristiana Anghel, care a criticat dur guvernarea USL.
ßi Lucian Anghel, director executiv adjunct al Trezoreriei Bancii Comerciale Romane (BCR), crede ca, "teoretic, rate ale inflatiei scazute conduc la reducerea ratelor dobanzilor". ... Spre exemplu, va imbunatati climatului de afaceri, ceea ce va amplifica activitatea financiar-bancara, dupa cum apreciaza Anghel.
In aceste conditii, sistemul bancar va putea construi produse de economisire si creditare cu dobanzi fixe si maturitati medii/lungi", ne-a declarat Lucian Claudiu Anghel, economist-sef la Banca Comerciala Romana (BCR).
El considera ca ajustarea pe partea de politica fiscala este solutia accceptabila.Pe de alta parte, economistul-sef al Bancii Comerciale Române (BCR), Lucian Anghel, sustine ca, în conditiile în care, înca din campania electorala, principalele partide au promis majorarea salariilor pentru anumite segmente de bugetari, cresterea cheltuielilor salariale în 2009 este inevitabila si principala varianta de compensare ar fi cresterea impozitelor.
Ne trebuie determinare Selectionerul Anghel Iordanescu sustine ca meciul Romaniei cu Insulele Feroe, de duminica, va fi mai dificil decat o anunta calculele hartiei.
"Existenta noastra este miscarea, repausul reprezinta moartea." Blaise Pascal Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: ... Steluta Anghel: - Intr-adevar sunt multe boli pentru care kinetoterapia constituie o modalitate de tratament, dar exista unele cu o incidenta mult mai ridicata decat altele.
Cu aceeasi dieta, Luminita Anghel spune ca a scapat de 30 de kilograme. ... Organismul meu asa a functionat, am incercat si cu salate, dar cel mai bine am reactionat la gratar sau la friptura la cuptor", a spus Luminita Anghel.
Acelasi domn Traian Basescu, care, declarativ, nu stie si nu are nicio legatura cu Sandu Anghel, cunoscut mai bine sub numele de Bercea Mondial, participa inaintea ultimelor alegeri prezidentiale la serbarea campeneasca a rromilor din Costesti, catalogata de catre Administratia Prezidentiala drept eveniment de protocol la cel mai inalt nivel.
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... Adrian Nastase a actionat hotarat sa faca un act capital, care sa rastoarne situatia.
Calvarul lui Adrian Nastase trebuie oprit! DNA nu renunta la manevrele odioase menite sa-l tina in continuare in temnita pe fostul premier, condamnat politic Tribunalul Bucuresti judeca in aceasta dimineata recursul DNA la hotararea Judecatoriei Sectorului 4 de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Scris / Nescris, in regia lui Adrian Silisteanu si Michelangelo de Anghel Damian. ... In cazul celui de-al doilea film, imi place ca Anghel Damian, care este actor, iata ca si regizeaza. ... Despre Scris / Nescris, regizorul Adrian Silisteanu povesteste:
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare. "Am citit argumentele unora dintre voi impotriva lui Adrian Nastase. ... Poate domina Adrian Nastase liderii judeteni care si-au depasit conditia?
Cine se teme de Adrian Nastase?
Bogdan Teodorescu, despre Adrian Nastase:
Adrian Nastase va fi ELIBERAT din inchisoare. Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4.
google-analytics.com