Cautare

618 de rezultate pentru "zz" (2.93 secunde)
Un tabloid a notat marturisirea lui Madalin Ionescu: "Mi-am dat seama ca sunt un tampit daca nu incerc sa o cuceresc pe Cristina".
"Crime neelucidate", "Dame de Dorobanti", "Consecintele tradarii", dedicata vietii de cuplu, "Dosar V.I.P.", sau "Paparazzi TV", emisiuni despre paranormal, design interior, ecologie si emisiuni pentru copii.
Un sat istoric Valle Piola, Italia, a fost scos la vanzare pentru ca nu sunt fonduri pentru restaurare, potrivit The Telegraph.
Romania Libera informeaza: Vanatorii de alimente expirate Preturile lunii aprilie 2011 pentru romanii ingeniosi:
Rezultatele cercetarilor din stiinta fericirii trebuie folosite in administrarea afacerilor. Relatia cu clientul trebuie sa devina responsabilitatea intregii companii, nu doar a unui singur departament.
Amos News informeaza: Fanus Neagu: Urat mai traiti, domnilor! Scriitorul Fanus Neagu, revoltat de agresiunea jurnalistilor, i-a trimis o scrisoare lui Marius Tuca:
b365.realitatea.net informeaza : Oprescu a inaugurat Pasajul Basarab cu majorete sexy, fanfara si motociclisti. Sorin Oprescu nu a taiat panglica la Pasajul Basarab, precum alti predecesori.
Hotelurile si pensiunile din Romania incearca sa faca fata concurentei reprezentata de destinatiile externe, prin oferirea unor delicii culinare fabricate cu ingrediente de marca tuturor clientilor care le trec pragul.
B365.realitatea.net informeaza : Promisiuni: Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Marea Britanie va introduce, incepand cu luna octombrie, taxa pe alimente de tip fast-food, alaturandu-se astfel altor tari europene, printre care Germania, Ungaria si Danemarca.
B365: Singura autostrada din Romania cu 3 benzi pe sens Autostrada Bucuresti-Ploiesti este singura sosea din Romania care are o portiune cu trei benzi pe sensul de mers.
La Mia Musica - un restaurant nou cu serile sale de muzica live si numai - este stilat cat sa te simti seducator, confortabil cat sa ai succes in intalnirile de afaceri si placut surprinzator cat sa te simti deosebit.
Grupul Carrefour anunta deschiderea maine, 4 septembrie, a celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tara, Carrefour Vulcan, in cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.
www.gandul.info informeaza: Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Grupul de firme Workspace Studio - Ergonomos, Dealer Partner in Romania al Herman Miller, a deschis un spatiu de prezentare a produselor companiei americane, lider mondial al industriei de scaune ergonomice si sisteme de mobilier de birou.
Ziarul Financiar informeaza: Ce va fi in 2017:
MEDIAFAX FOCUS: 20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: Alexandra Buzas).
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris.
GSP : Opinie de Daniel Nanu: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. Prim-planuri speciale in presa italiana dupa un Roma - Sahtior 2-3.
Jucatorul roman este erou la Cesena dupa ce a marcat doua goluri cu Novara. "Briliantul" este ridicat in slavi de presa din Italia, care il considera omul care poate salva Cesena de la retrogradare.
google-analytics.com