Cautare

17 de rezultate pentru "zara" (8.16 secunde)
Presa l-a acuzat in octombrie 2006 pe Traian Basescu ca a spus despre ziaristul Ovidiu Zara, pe atunci la cotidianul "Curentul", ca este "gaozar". ... Zara l-a intrebat daca din afirmatia sa se poate intelege ca in SRI nu mai sunt ofiteri ai fostei Securitati.
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sva!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
Recent, l-am surprins pe Mircea Zara, VJ la postul Music Channel, la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sava!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
Mai tarziu a construit, impreuna cu sotul sau, un adevarat imperiu vestimentar din care face parte si marca Zara. Desi a divortat de mult, Rosalia Mera pastra un pachet de actiuni la firma, dar investise sume mari in societati si fundatii menite sa-i ajute pe saraci, bolnavi si invalizi.
Cele mai mari chirii lunare sunt platite de firmele din grupurile Inditex (Zara, Zara Home, Bershka, Massimo Dutti, Pull&Bear, Stradivarius si Oysho), Marinopoulus (Starbucks, Gap, Marks&Spencer, Sephora, etc), Peek &Cloppenburg si Elmec (Nike, Converse, Collective, Folli Follie, Calvin Klei.
Mai multe manechine cu tricouri pe care scrie "promotie" ii asteapta, in sir indian, pe clientii care merg la cumparaturi in magazinele Zara. ... Fanii cardiganelor pot gasi la Zara o astfel de jacheta, din casmir, la pretul de 300 de lei, redus de la 390 de lei.
Potrivit lui Ovidiu Zara, acest scenariu de inlocuire a lui Basescu cu Ungureanu exista pe masa PD-L inca din luna mai.
Este fisa postului presedintelui sa fie in dialog cu zara, cu fortele politice, cu Opozitia, cu sindicatele". Liderul PSD crede ca presedintele Basescu ar trebui sa fie deschis la consultari:
Cele mai ieftine francize sunt oferite de Fornetti, in jur de 7.000 de euro, iar cea mai scumpa e Zara, cu o taxa de intrare de un milion de euro.
In prezent avem cateva exemple concrete, respectiv Zara care a luat decizia de a inchiria un magazin stradal in Pitesti, iar un alt retailer din segmentul serviciilor de retail, firma DM, a ales locatii stradale atat in Bucuresti, cat si in Timisoara", a declarat intr-un comunicat, Razvan Gheorghe, partener managing director Cushman&Wakefield Romania.
Mini Prix - celebrele magazine Mini Prix adapostesc pe umerase branduri precum Mango, Zara, Stradivarius, H&M, Jack&Jones si multe altele.
In ceea ce priveste LPS "Petrache Triscu", cele trei medalii de argint au fost obtinute de Gabriela Ciobanu (juniori 3, 3 km), echipa feminina junioare 3 (3 km), alcatuita din Gabriela Ciobanu, Laura Brotac, Cristina Dragomir, si echipa masculina juniori 1 (10 km), formata din Iulian Zara, Stefanita Ciobanu, Iulian Fuiorea.
Multe branduri multinationale au dezvoltat deja aplicatii fashion pentru Facebook, cum ar fi C&A si Zara. Dar si aplicatiile romanesti Stylish Devil, Stilist Personal si Catman Shopping Club se bucura de un real succes.
nu mai poti risca achizitionand o rochie Zara, Mango sau H&M fara a avea emotii ca la un anumit eveniment monden sa nu existe o alta persoana imbracata cu o copie fidela purtand aceeasi eticheta.
Chiar daca momentul de glorie al "tigancii imputite" de la Antena 1 nu va dura prea mult, la fel cu cel al "gaozarului" Zara, domnul Basescu trebuie sa invete sa-si controleze umorile si mai ales limbajul, pentru a nu intra in conflicte inutile.
Imi plac hainele de la H&M, de la Mango si ZARA. Mai imi cumpar haine si de la designeri romani precum Maria Hohan, Razvan Ciobanu si Lena Criveanu.
Lowe, Armand Basi, Westwood si o divizie Zara. Razvan Ciobanu a declarat ca se sustine integral din moda si proiecte de design interior.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com