Cautare

136 de rezultate pentru "viorica" (3.64 secunde)
Presedintele interimar al OFSD Viorica Dancila a sustinut nevoia unei dezbateri extrem de serioase privind lupta pentru combaterea agresiunilor sexuale comise asupra femeilor. ... a spus Viorica Dancila.
Este vorba de fostul edil sef al orasului Tecuci, Gheorghe Lazar, ales consilier local pe listele PSD Galati alaturi de Viorica Tiron si Costica Florea. ... Astfel, Viorica Tiron s-a inregimentat, din data de 18.07.2006, in PNL Galati, in timp ce colegii sai s-au declarat independenti.
Presedintele AMR, Viorica Costiniu, a ridicat in fata instantei exceptia inadmisibilitatii actului de sesizare a instantei si exceptia lipsei de obiect, Curtea urmand sa se pronunte si pe acestea.
Colega Corinei din Parlamentul European, Viorica Dancila, a fost lovita, la Videle, de reprezentanti ai PD-L, incitati de primarul din localitate, membru, la randul sau, al PD-L.
Viorica Dancila a obtinut 2880 voturi, in timp ce contracandidatii sai Ecaterina Andronescu a primit 541 voturi si Nicolae Banicioiu 292 voturi. ... Viorica Dancila - Secretar general:
V-ati pierdut mintile?, ca o reactie la denuntul depuse de acesta impotriva premierului Viorica Dancila.
Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
Liviu Dragnea sa-si dea demisia iar Viorica Dancila sa-si depuna mandatul. Sa lasam PNL-ului si USR-ului sansa de a prelua guvernarea si sa permitem romanilor care astazi i-au votat sa vada de ce sunt acestia in stare.
"SC Plus Discount Romania si SC Rewe Romania, doua supermarket-uri din Tecuci, au fost santionate cu cate 1.000 de lei fiecare pentru nerespectarea legislatiei privind consemnarea calitatii legumelor si fructelor pe facturile fiscale", ne-a declarat Viorica Sebesteanu, director executiv adjunct al compartimentului inspectii din cadrul DADR.
Este o problema la departamentul care se ocupa de preluarea legumelor si fructelor", ne-a declarat directorul adjunct din cadrul DADR responsabil cu inspectiile, Viorica Sebestean. ... Se bazeaza doar pe cuvantul producatorului, dar nu este de ajuns", sustine Viorica Sebestean.
Sefa Directiei Tehnice, Investitii si Implementari Proiecte din cadrul Consiliului Judetean Galati, Viorica Bratoveanu spune ca, in ciuda faptului ca documentele vor fi semnate cu firma castigatoare abia pe 20 septembrie, adica atunci cand expira cele 10 zile destinate eventualelor contestatii, elevii din Galati vor primi totusi cele doua produse chiar din prima zi a anului scolar.
"Aici intra si persoane fizice si persoane juridice care au avut calitatea de angajatori, iar fisele fiscale se depuneau pentru toti angajatii care au inregistrat venituri din salarii sau asimilate salariilor in anul 2008", a spus Viorica Buica, sef Serviciu Registru Contribuabili si Declaratii Fiscale Persoane Fizice din cadrul DGFP Dolj.
Documente necorespunzatoare la dosar Presedinta completului de judecata, Viorica Costiniu, a remarcat la judecarea recursului lui Sorin Ovidiu Vantu si a altor doi acuzati, chiar de la inceputul dezbaterilor, ca la dosar ar exista documente si acte de urmarire penala care nu ar indeplini formalitatile procedurale.
Cu aceasta ocazie au fost adoptate de catre Comisia AGRI si amendamentele formulate de eurodeputatele Daciana Sarbu si Viorica Dancila (PSD, membre in Comisia AGRI), vizand fonduri pentru dezvoltare rurala destinate modernizarii si extinderii fermelor mici, acordarea de stimulente pentru lanturile locale de aprovizionare cu alimente, sprijinirea tinerilor fermieri si posibilitatea accesarii de fonduri in cazul pagubelor produse de seceta.
Viorica si Gheorghe Denes din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
dr Viorica Chiurciu Premiu de excelenta in medicina: ... Viorica Macovei Premiu de excelenta in cercetare: Valeriu Zanoschi Premiu de excelenta in cercetare:
Regia primului spectacol - eveniment al STAGIUNII 2017 inspirat de piesa lui Vasile Alecsandri este semnata de DAN TUDOR, coregrafia de STEFAN SOARE, iar scenografia de VIORICA PETROVICI.
[email protected] (04 - 10 februarie) - Lehamisita de asteptare, Viorica Dancila i-a mai adresat o scrisoare Presedintelui in care l-a rugat politicos sa rezolve odata problema numirii celor 2 ministri restanti.
- Viorica Dancila nu a fost invitata la summitul sibian. ... Viorica Dancila s-a debarasat de jandarmul pe care Dragnea i-l plasase la Victoria in calitate de consilier onorific.
Dinel Staicu si ceilalti trei inculpati din dosar, Ion Popescu, fostul director al BIR, si doi fosti functionari ai bancii - Radian Raceala si Viorica Dutu - au facut recurs impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti, care, in decembrie 2010, ii condamnase pe Staicu si Popescu la cate 12 ani de puscarie.
google-analytics.com