Cautare

6176 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs sibiu" (4.59 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
"retrase” din concurs. ... Daca dosarul este sau nu inca in concurs nu sunt cel mai in masura sa spun acest lucru. Cert este ca eu nu mi-am retras dosarul”, ne-a declarat Victor Popescu, privitor la retragerea sa din concurs.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot. Iar dotarea logistica si IT este corespunzatoare, nu suficienta, dar mai buna ca la Sibiu.
O sa iau in calcul participarea la concurs", a declarat Ciutan. ... Ursulescu a precizat ca se mai gandeste daca isi va depune dosarul pentru concurs. ... La concurs nu ma voi inscrie. Ce, asta e concurs? Poate concurs de imprejurari", a spus Simcelescu.
Am devenit director al Agentiei prin concurs", ne-a declarat, destul de iritat de subiect, Adrian Manole, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta.
Luna viitoare se va face concurs. ... Directorii se schimba, concursul se amina Ideea organizarii unui concurs pentru ocuparea posturilor de conducere de la societatile din subordinea municipalitatii nu e deloc noua.
Este responsabilitatea alergatorului sa poarte numarul de concurs pe tricou pe partea din fata, iar cipul electronic montat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Concurs. ... Pana pe 8 septembrie, calarasenii se pot inscrie la concurs, iar o saptamana mai tarziu va avea loc anuntarea castigatorilor.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
google-analytics.com