Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (3.82 secunde)
Orban a fost a fel de putin amabil si cu actualul presedinte al tarii, Traian Basescu, despre care a spus ca "joaca teatru ieftin si penibil" in problema dosarului sau de Securitate.
Romania isi va promova imaginea in Europa prin organizarea unor spectacole de teatru, concerte, spectacole stradale si prin impartirea de afise cu tematica romaneasca, in cadrul proiectului "Romania de langa tine", finantat cu sase milioane de lei de Guvern.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la RFI Romania, ca discutia despre remaniere este "un teatru ieftin", un simplu joc politic, "plin de cinism", el sustinand ca dupa 1 septembrie Cabinetul Boc trebuie sa cada.
Ce mai e nou pe "frontul" Geoana" PSD devine un teatru de razboi, in zilele urmatoare fiind de asteptat o serie de convulsii care ar putea duce fie la limpezirea lucrurilor, fie la incurcarea lor definitiva.
Sunt convins ca in fiecare judet PNL si PDL joaca acum un teatru al absurdului, dar la Mures situatia este printre cele mai tragi-comice.
E ca la teatru. ... Dar publicul bun de teatru e acela care stie sa rada si care stie sa taca, nu la un semn, ci pentru ca intelege logica intima a spectacolului.
Catalin Dobre, reprezentantul BRD, a precizat ca aceasta actiune de socializare a fost facuta in cadrul manifestarilor evenimentului intitulat „Ambasadorii Tineretii”, unde, in cadrul festivalului de teatru care are loc la Teatrul de Papusi „Gulliver”, va avea loc un spectacol al unei trupe franceze.
Recent, Darius Valcov afirma ca se continua lucrarile la complexul teatru si cinema din Slatina si ca, daca nu apar probleme neprevazute, obiectivul va fi dat in folosinta in martie 2010.
Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau.
Municipalitatea isi doreste in Craiova o parcare subterana cu o capacitate de 1.000 de locuri, cu intrare de pe Calea Bucuresti, dinspre Aleea Personalitatilor, si iesire in acelasi bulevard, intre teatru si universitate. ... una intre teatru si universitate si alta pe esplanada teatrului, mai aproape de primarie.
Du-te, ba, la teatru!. Mai, mai ca-ti vine sa-l intrebi cum e la teatru - locatie pe langa care el doar a trecut fara sa-si dea seama -, ce piesa i-a placut, cand incepe stagiunea, dar te lasi pagubas.
el joaca in aproape 30 de reprezentatii de teatru in fiecare luna. Drumurile sale de la un teatru la altul constituie cea mai buna cura de slabire.
Între jocurile saptamânii acesteia se numara si strategia în timp real „Theatre of War“ (Teatru de Razboi - traducere), joc lansat de studiourile 1C si Battlefront pe 19 mai 2008, informeaza pagina de internet www.arenait.net.
Reamintim cititorilor nostri ca Lia Bugnar este regizoarea care a spus despre votantii PSD ca sunt prosti si ca nu-i vrea la spectacolele ei, zicand ca un scaun gol la teatru e mult mai ochei decat un scaun ocupat de un prost.
Tudor Chirila scrie dulce-amar despre dragoste, pasionat despre filme, teatru si carti, nostalgic despre oameni dragi disparuti, ironic despre locuitorii Romaniei de azi.
Si asta probabil ca nu mai mira pe nimeni .Iar cei care se mira, probabil nu au consumat suficient teatru de calitate.Mai exact, este vorba despre o "inscenare" dupa Anthony Michineau in regia maestrului Radu Beligan, cu numele "Fa-mi loc".
Zilele Brasovului, in perioada 9-12 mai Concerte, expozitii, targuri ale mestesugarilor si de flori, concerte sustinute de Directia 5, Connect-R, Dalma, Antonia, de Filarmonica si Opera, spectacole de folclor, de teatru pentru copii si tineret, de comedie, de mimi, clovni, bufoni, turnirul cavalerilor, lansari de carte - toate vor avea loc in perioada 9-12 mai, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Brasovului, editia 2013.
O adevarata invingatoare a prejudecatilor rasiale, ea isi da masterul in muzica la Conservatorul din Timisoara si doctoratul in muzica de teatru la Institutul de Teatru Tg.
O iubitoare de teatru si opera din Bucuresti ne semnaleaza un caz de evaziune fiscala in doua institutii culturale bucurestene: "In cursul lunii precedente am avut ocazia sa particip la un spectacol de teatru la Teatrul National Bucuresti si la un spectacol de opera la Opera Romana.
Reprezentantii retelei de ticketing BILETOO.ro au hotarat impreuna cu organizatorii de evenimente din Romania sa ofere iubitorilor de arta un weekend intreg in care pot cumpara bilete la piese de teatru, concerte si spectacole, la preturi reduse!
google-analytics.com