Cautare

532 de rezultate pentru "teatru" (2.72 secunde)
Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti Duminica, la Teatrul National Bucuresti, imediat dupa spectacolul "Egoistul", jucat si regizat de Radu Beligan, acesta va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
14 decembrie 1918, Galbeni (Filipesti), Bacau) este un actor roman, cu o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. ... Pe 15 decembrie 2013 a fost inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.
A compus muzica de film, de teatru si balet pentru companii prestigioase din Belgia, Italia, Olanda, Japonia, China sau Australia, si in tara pentru spectacole de opera si teatru montate de Alexandru Darie (Orfeu si Euridice, Anatomie.
Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii.
- Este primul teatru cu specific muzical construit in Romania dupa anul 1989 si totodata este pentru prima data cand Opereta are un sediu construit special pentru a raspunde nevoilor pe care le presupune acest tip de spectacol atat de complex.
Am debutat in teatru cu 10 ani inainte de a face cinema. ... Nu ma voi intoarce la film sau teatru.
Pentru cei mici, diminetile se vor organiza sesiuni de Zumba, Kids Gym dar si ateliere de pictura, teatru si film.
Bistro Chez Elvire, situat in vecinatatea Cinematografului Elvire Popesco, e un spatiu cultural outdoor de intalnire a iubitorilor de film, de teatru, de cultura franceza si a celor care cauta o alternativa la terasele aglomerate din centrul istoric al Bucurestiului.
ateliere de programare pentru copii cu "AdFaber" organizate de Orange Romania ateliere de creatie sustinute de Școala Step by Step si Gradinita Bambi biblioteca in aer liber de la Editura Litera ateliere de desenat si de inventat povesti sustinute de Editura All ateliere de comunicare emotionala si concurs de citit viteza in perechi parinte-copil cu "Zana Norilor" carti de citit in iarba de la bookblog.ro teatru pentru copii cu actorii Teatrului Zurli.
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr.
A realizat productii pentru teatru si opera lucrand si in proiecte de film, multimedia, sound design si concerte live. Este membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor si fondatorul SYLENZ Media.
Apoi, in 2010, Mitica Popescu a incasat o lovitura si pe plan profesional, nemiloasa si nedreapta, cand, in urma unui accident stupid, artistul a suferit o operatie la umar si s-a trezit scos din toate spectacolele de teatru pentru ca nu-si mai putea misca bratul care devenise inert.
ca ar vrea sa infiinteze o noua emisiune la Smart FM: TEATRU RADIOFONIC. Cred ca este o idee excelenta, la fel ca si o alta emisiune, - Noapte buna, copii!
Ion ILIESCU) Am aflat cu tristete vestea mortii lui Radu Beligan, o figura de frunte a artei interpretative romanesti, actor, om de teatru, autor, profesor. ... A reprezentat teatrul romanesc in lume, fiind ales Presedinte de Onoare pe viata al Institutului International de Teatru.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, ''echipat'' cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
La 17 ani se angajeaza contabil la un oficiu farmaceutic, joaca teatru de amatori, indrumat de fosta Miss Romania 1936, Crina Cojocaru, care il determina sa treaca peste multe obstacole si sa devina actor, aminteste Agerpres.ro. A absolvit, in 1960, Institutul de Teatru si Cinematografie din Bucuresti.
PAM PAM - trupa de teatru muzical pentru copii, alcatuita din Pia (pianul) , Vio ( vioara) si Kito ( chitara) si jucausele mascote Pam Pam si Bum Bum, il vor insoti pe Mos Craciun in lunga sa calatorie prin lume si vor aduce in inimile copiilor si a intregii familii dragostea si armonia, muzica si veselia!
Potrivit Wikipedia, timp de 16 ani, a jucat pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu, dupa care s-a mutat la Bucuresti, unde a jucat la Teatrul Lucia Sturza Bulandra si a fost, ulterior, timp de 12 ani directorul acestui teatru.
Rolurile sale celebre din filme raman cele de haiduci - Anghel Saptecai sau Grigore Pintea-, dar rolul cel mai cunoscut si indragit, cu care aproape s-a confundat in constiinta publicului, este Margelatu din seria filmelor regizate de Doru Nastase si Gheorghe Vitanidis, in care facea un cuplu greu de egalat cu personajul Buza, interpretat de bunul sau prieten Szobi Cseh.Chipul lui Margelatu cu palaria trasa pe fata, imbracat in mantia lunga si neagra, echipat cu arma in care sufla dupa ce trage, dar si nelipsitele seminte de floarea-soarelui, alcatuiesc un tablou in care aproape oricine il regaseste pe Florin Piersic.Televiziunea l-a adus si in casele oamenilor care nu mergeau la teatru sau la cinematograf sa-l vada, prezentandu-l nu doar in spectacole de teatru, Tv sau in filme, ci si in numeroase emisiuni de divertisment, in care a dovedit ca poate canta la fel de bine cum joaca.Dupa ce a jucat in rolul Zmeului in filmul muzical Ramasagul, regizat de Ion Popescu Gopo, a fost si personaj principal in musicalul Corina de Edmond Deda (dupa Jocul de-a vacanta de Mihail Sebastian), in ambele avand-o partenera pe Angela Similea, cu care a colaborat si in emisiuni de divertisment Tv.
Cum nu tot poporul din tara asta da navala la teatru, dintai a fost cunoscuta, prin intermediul micilor ecrane, cantand, dansand, razand si interpretand cuplete alaturi de Stefan Banica Jr. ... Totusi, gandul i-a fost mereu la teatru si in acest sens a inceput sa se pregateasca.
google-analytics.com