Cautare

3441 de rezultate pentru "targ joburi pitesti 2011" (3.52 secunde)
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Cu doar cele 54 de joburi oferite, Galatiul ocupa penultimul loc in topul national al judetelor, fiind devansat doar de judetul Alba, unde exista disponibile doar 9 locuri de munca pentru someri, la polul opus fiind judete ca Dolj, unde sunt oferite 1.365 de locuri de munca, Tulcea, unde sunt disponibile 886 de joburi, Vaslui, unde sunt puse la bataie 266 de locuri de munca.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Targ Handmade & Design de Craciun Bucuresti, 10 Dec 2016- 11 Dec 2016 In Decembrie se spun povesti frumoase, cu parfum de brad si aroma de gutuie coapta in geam.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Multi dintre participantii la targurile de joburi sunt de multe ori dezamagiti ca angajatorii le cer CV-urile, spunandu-le ca vor fi sunati ulterior, lucru care nu se intampla.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati pune la dispozitie in saptamana 4-11 septembrie un numar de 84 de locuri de munca, fapt ce situeaza Galatiul in randul judetelor unde este disponibil un numar mic de joburi.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Desi cererea si oferta de locuri de munca in domeniul financiar a avansat in ultimele luni, locul I in topul celor mai cautate joburi il detine domeniul vanzari.
Chiar daca participarea la un târg de locuri de munca poate fi intimidanta, mai ales pentru persoanele aflate la prima angajare, aceasta poate fi începutul unei noi si promitatoare cariere.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... Craiova-Pitesti (121 kilometri) Tot in 2014 sunt programate sa inceapa lucrarile la autostrada Craiova-Pitesti.
google-analytics.com