Cautare

226 de rezultate pentru "salonul" (3.34 secunde)
celor carora nu le-a placut, sa il voteze pe domnul Donald Trump. Poate asa va avea sansa si un Presedinte roman sa viziteze Salonul Oval in anii care vin.
In salonul aflat la etaj, Petru Groza a inceput discutia zicand: - A sosit momentul unui divort amiabil intre tara si monarhie.
Contractul intre stat si Ford pentru privatizarea Automobile Craiova se va semna miercuri, la Salonul International Auto de la Frankfurt.
In paralel cu Autoshow, CCIO organizeaza, in colaborare cu Asociatia de Turism Oltenia, si Salonul de Turism, care va avea loc pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova.
Mai multe detalii despre pretul de vanzare al automobilului Dacia Duster vor fi oferite la salonul de la Geneva, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al producatorului, Jacques Chauvet.
Le-a petrecut la salonul de muribunzi. - Cand am reluat Medicina nu mai aveam nici un chef de ea. Eram alt om.
Jimmy Stanescu a fost prezent recent la Salonul de toamna 2018, desfasurat la Calarasi, la Muzeul Dunarii de Jos. "Natura statica si peisajul citadin calarasean sunt permanent in vizorul pictorului si caricaturistului Jimmy Stanescu, cel care prefera sa utilizeze fara rezerve galbenul si albastrul, asezate uneori din abundenta.
Florian Vilsan, un artist calarasean consacrat, a expus recent la Salonul de Toamna din Calarasi, la Muzeul Dunarii de Jos.
Din salonul de spital, Basescu si-a aratat ingrijorarea in legatura cu gripa aviara, chemandu-l intr-o audienta pe ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, pentru lamuriri.
Daca sunt sectii de terapie intensiva de genul salonul si unul-doi pacienti cel mult, evident, acest risc scade. Dar si in aceasta situatie sunt o serie de metode prin care se actioneaza pentru micsorarea riscului, respectiv incarcatura bacteriana.
Potrivit acestuia, Boc are voie sa faca miscare in salonul in care este internat. "Este un pacient model si ascultator, putin indisciplinat, pentru ca nu respecta repausul.
La Parlament, sarbatoritul si-a dus invitatii in Salonul Alb al Senatului pentru a ciocni o cupa de sampanie. Printre invitati au fost lideri de grupuri parlamentare de la Senat si Camera Deputatilor, fosti lideri de partide politice, prieteni vechi si reprezentanti ai Curtii Constitutionale.
Astfel, pe 10 iunie, Vladimir Tismaneanu, Dorin Dobrincu si Cristian Vasile, cei trei responsabili editoriali ai Raportului, isi vor expune opiniile in legatura cu Raportul final in cadrul unei dezbateri, organizate in Salonul de aur al Palatului BĂ©hague din Paris.
Salonul de la Spitalul Universitar Bucuresti unde e internat electricianul televiziunii publice, care s-a aruncat de la unul dintre balcoanele plenului Parlamentului, e pazit discret, se pare, de catre angajati ai Serviciului de Paza si Protectie (care se ocupa prin lege cu securitatea demnitarilor).
Antonestii sunt condusi afara din salon si indreptati spre fundul salii care desparte salonul de camera unde ne gaseam noi si unde venise si regele.
Nu tu imagini de la sosire pe aeroport, nu tu declaratii de presa la salonul oficial. Ce mai, batista pe tambal!...
Iar asta, spun ei, pentru ca dobanzile la credite sunt in scadere. In plus, Salonul International Auto din Bucuresti (SIAB) din toamna acestui an va aduce noi modele pe piata.
Pentru a confirma acest lucru, peste trei saptamani Dacia Logan va fi prezentata si la Salonul Auto de la Geneva.
Salonul International Auto Bucuresti (SIAB) va avea loc intre 7 si 16 octombrie la Romaero Baneasa, urmand sa participe aproape 200 de expozanti, cu 40% mai multi decat la editia precedenta, din urma cu doi ani.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a vizitat joi, inainte de plecarea in vizita oficiala in Franta, Salonul International Auto Bucuresti, unde a vazut, timp de aproape doua ore, o mare parte din standurile producatorilor de automobile.
google-analytics.com