Cautare

612 de rezultate pentru "salon 1 concept" (3.61 secunde)
Am fost convins ca domnul Mircea Geoana, chiar daca nu este un cozeur de salon, poate fi un presedinte excelent pentru Romania, ca domnul Iohannis poate fi un premier excelent pentru Romania, ca are un proiect si il poate pune in practica.
A ramas s-o discute, in tot mai pustiul Salon al ambasadorilor de la Cotroceni, cu cine s-a mai nimerit. Trista situatie, dar binemeritata!
De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon?
De ce nu alocam acesti bani pentru reabilitarea Maternitatii sau a vreunui salon?
Urmatorul Salon de carte /din martie/, unde Romania va fi invitat de onoare, va saluta aceasta proximitate culturala", adauga documentul.
In alta ordine de idei, un salon special dedicat turismului in zona Marii Negre va fi organizat in cadrul Targului National de Turism, din perioada 6-9 aprilie.
Spre exemplu, inchirierea unui stand de noua metri patrati pe o durata de un an costa 1.600 de euro in Franta si 1.300 de euro in Belgia.
Totodata, Allpin Center ofera, special pentru doamne, un salon de infrumusetare, dar si cosmetice. Ideea peretelui de alpinism a venit in conditiile in care marea este la doi pasi.
Gates isi va intampina oaspetii in resedinta sa, care se intinde pe 6.132 de metri patrati, cu vedere la Lacul Washington, si care este compusa din sapte dormitoare, sase bucatarii, 24 de bai, un salon de receptie si un estuar artificial plin cu somon si pastrav.
Ciocea a adaugat ca "intr-un astfel de salon funerar se intalnesc firme producatoare de sicrie, ornamente pentru sicrie, firme cu monumente funerare, cei ce comercializeaza automobile funerare, cei ce se ocupa cu sistematizarea cimitirelor, incinerare si alte servicii complementare".
Iar in aceasta categorie intra atat proprietarul unui salon de coafura, al unui restaurant sau al unui magazin de haine, cat si marile regii autonome care difuzeaza muzica.
Fiind un domeniu in care "se lucreaza cu omul", dupa cum spune administratorul salonului, angajatii trebuie sa fie orientati catre clienti - conteaza atat atitudinea, cat si modul in care se comporta cu clientii, mai ales ca, de multe ori, acestia din urma vin intr-un astfel de salon si pentru a se relaxa.
ca un eveniment oarecum independent fata de targ, se va deschide si un salon al colectiilor vestimentare numit "Best Romanian Fashion Brands", la care vor fi prezente atat colectiile participantilor la TINIMTEX, cat si cele ale altor producatori care din varii motive nu se numara printre expozantii la targ.
Nu mai tine sa se petreaca in comun, adica in acelasi salon, si manichiura, si coafura, si masaj, si infrumusetare.
O alta noutate este organizarea unui salon specializat de cadouri pentru copii la complexul "Dacia", cei mici avand ocazia sambata 30 martie a.c.
Au fost aduse la salon chiar si marcile de lux Bentley si Lamborghini.Singurul (deocamdata) producator de automobile din România si-a prezentat principala noutate: ... Pe lânga acesta, vor exista alte zece premii, fiecare constând în câte 1.000 de litri de combustibil.
"În primul rând, am încercat sa cream o atmosfera calda, relaxanta si primitoare în salon", a spus Laura Ion, care a tinut sa sublinieze ca reteta reusitei nu se opreste aici.
Pe 15 decembrie 2006, Curtea de Apel Pitesti a stabilit valoarea despagubirilor la suma de 1.379.800 de lei. ... În prezent, în urma negocierilor care au avut loc între proprietara si reprezentantii CJ, "Cula Greceanu" poate fi cumparata cu 1.850.000 de lei.
Pe 15 decembrie 2006, Curtea de Apel Pitesti a stabilit valoarea despagubirilor la suma de 1.379.800 de lei. ... În prezent, în urma negocierilor care au avut loc între proprietara si reprezentantii CJ, "Cula Greceanu" poate fi cumparata cu 1.850.000 de lei.
„Cea de-a XVII-a editie a Târgului Electroutil, târg de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, va fi organizat în perioada 27 septembrie - 1 octombrie“, a declarat I.
google-analytics.com