Cautare

1042 de rezultate pentru "radio zu" (3.16 secunde)
10 Decembrie 1989 La postul de radio Europa Libera, Mircea Carp anunta ca Liga anticomunista romana, organizatia romanilor refugiati in Ungaria, face apel la toti romanii sa condamne nerespectarea drepturilor omului in Romania. ... Revolutionarii patrund in sediile institutiilor de Radio si TV.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Mitrea afirma, pe blogul propriu, ca a aflat de la radio despre propunerile PSD de revizuire a Constitutiei, lucru nefiresc, in opinia sa, in plus, greul pesedist afirmand ca respectivele propuneri ar fi si ridicole.
Presedintele Traian Basescu a fost invitat astazi la Radio Romania Actualitati. ... Nu le voi da indicatii prin radio".
si va inregistra o discutie, referitoare la sistemul politic din Romania, la o retea de radio.
In principal pentru a desemna Consiliul de Administratie de la Radio Televiziunea Romana, dar s-au mai adaugat si alte puncte, raportul de activitate de la radio (Radio Romania n.red.), si mai sunt chestiuni organizatorice", a declarat Berceanu.
De la inceputul anului si pana in prezent, au fost anihilate 32 de posturi de radio-pirat, iar anul trecut 54, cele mai multe descoperite in Bucuresti si in zonele limitrofe.
In acelasi timp, alte doua retele nationale de radio digital terestru se vor adauga celor patru retele nationale analogice. ... Retelele digitale TV vor inlocui in totalitate retelele analogice, in timp ce, in cazul retelelor de radio, vor functiona atat cele digitale, cat si cele analogice.
Banii incasati din publicitatea pentru copii se vor inmulti cu 15% in televiziune si cu 50% in radio odata cu intrarea in UE, se arata intr-un sondaj realizat de NewsIn in randul companiilor de media care au acest segment de public.
S-a transmis pe surse ca PD-L pregateste schimbari la nivelul conducerilor celor doua mari institutii media de stat, TVR si Radio, aflate in acest moment, cel putin teoretic, in parohia PSD si a PNL, prin Alexandru Sassu si Maria Toghina.
Pasiunea pentru mass-media si-a descoperit-o inca din timpul facultatii, atunci cand s-a angajat la un post de radio bucurestean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, invatand cum sta treaba cu butoanele, castile si microfonul.
De la ziarist de radio la producator in industria alimentara Bibiana, sociolog de profesie si fost om de radio, s-a apucat de afaceri imediat dupa ‘89, cand salariul de la stat nu-i mai ajungea sa-si creasca copilul:
Totodata, compania a lansat Penny FM, postul de radio care va intampina cu ospitalitate clientii si angajatii in toate magazinele Penny Market. ... Odata cu lansarea noului concept, postul de radio Penny FM va incepe sa emita in magazinele din toata tara.
Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Sebastian Ghita a comentat la Radio GSP posibilitatea sa preia Rapidul ' "Ma uit cu placere la fotbal, dar nu voi investi niciodata!" UPDATE 15:25 Radio GSP l-a contactat pe omul de afaceri Sebastian Ghita pentru a comenta informatiile conform carora ar prelua Rapidul.
Dupa serviciul de vanzare de publicitate pe Internet (demarat in 2001) si proiectul de vanzare de publicitate in presa locala (2003), ARBOmedia anunta lansarea unui nou proiect, dedicat acoperirii media locala prin statiile radio din tara.
Roots Revival Romania este proiectul celor 7 muzicieni din 7 tari, care, dupa o calatorie de 7 zile prin Maramures, se intalnesc pe scena Salii Radio, intr-un concert de final, in care reinterpreteaza muzica traditionala din Romania. Concertul va avea loc luni, 19 august, la Sala Radio din Bucuresti.
Festivalul este organizat de Radio Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei. ... scriitorul si regizorul italian Idalberto Fei, Presedintele Juriului, Alison Hindell, redactor-sef al Departamentului Teatru al BBC si Marina Bagdasaryan, producator Radio Cultura din Rusia.
google-analytics.com