Cautare

2298 de rezultate pentru "portul popular in oltenia" (3.51 secunde)
Agentii economici de o parte si de alta a Dunarii sunt din ce în ce mai interesati de problemele de mediu.
Banii ar urma sa fie plasati in banci pentru zile negre si pentru finantarea societatilor din portofoliu.
Dupa ce a achizitionat pachetul de 22,56% din actiuni pe care il detinea SIF Oltenia la Automobile Craiova (ACSA), Ford Motor Company rascumpara participatiile de la micii actionari.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia considera ca numai o seceta ar putea salva din punct de vedere economic cel mai mare producator de lignit din Romania.
20 de organizatii nonguvernamentale din Oltenia vor cauta finantare de la companii locale pentru proiecte simple, de dezvoltare a comunitatilor.
Pentru ca nu au depus declaratiile anuale cu privire la laptele produs si comercializat, jumatate din detinatorii de cota de lapte din Oltenia au pierdut-o. Se observa insa aparitia fenomenului de dezvoltare a fermelor semnificative, in detrimentul celor de subzistenta.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Oamenii de afaceri din Oltenia au inceput sa se asocieze pentru a adopta strategii comune de dezvoltare si promovare. Primele rezultate se vor vedea in turism si IT. ARIES desfasoara un proiect care urmareste identificarea si dezvoltarea polilor de competitivitate economica din Oltenia.
Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ieri ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre privatizarea celor doua complexuri enegetice, Oltenia si Hunedoara, dupa ce acestea vor fi infiintate.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. ... Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
Prognoza METEO pana in martie 2017: Cum va fi vremea in urmatoarele 3 luni (Autoare:
Temperaturile medii vor inregistra, in urmatoarele 3 luni, valori pozitive in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile anuntate vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a tarii, releva prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul martie - mai 2017, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
"Am inceput sa fac dans popular de la varsta de 10 ani, la dorinta parintilor. ... In acesti ani am participat la festivaluri si spectacole impreuna cu Ansamblul Bihoru din care fac parte, cum ar fi Festivalul Inimilo, Cantecele Muntilor si multe alte spectacole pe plan local.
Prima vizita in calitate de presedinte al Romaniei a lui Traian Basescu in judetul nostru a avut mai mult un caracter sentimental, decat unul care sa vizeze componente ale vietii administrativ-economice constantene.
Portul Constanta a fost desemnat cu unanimitate de voturi parte a Consiliului de Conducere al Asociatiei Europene pentru Transport Intermodal, cu prilejul Adunarii Generale a EIA care a avut loc vineri, 24 martie a.c., la Bruxelles, se arata intr-un comunicat al CN Administratia Porturilor Maritime SA.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada. ... Cu fenomene geologice ciudate, pe care le gasim in subteran, sub forma de stalactite, stalacmite sau lacuri!
In doar cateva zile, PSD a repurtat pe plan administrativ local doua victorii majore, vazute pana nu de mult ca irealizabile. ... In primul caz, avem de-a face, potrivit deputatului democrat Laurentiu Mironescu, cu o situatie paradoxala:
In ceea ce-i priveste, democratii isi vor desemna in mod oficial contra-candidatul lui Radu Mazare in septembrie- octombrie, dupa un amplu sondaj de opinie.
Aceasta intrucat corveta romaneasca "Contraamiral Eustatiu Sebastian", avand peste o suta de militari romani la bord, care participa la Grupul de Cooperare Navala Blackseafor si avea in program si acostarea in portul Batumi din Georgia, se afla in prezent in portul Sevastopol din Ucraina unde desfasoara exercitiile programate.
google-analytics.com