Cautare

3375 de rezultate pentru "piatra lunii" (3.42 secunde)
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
Facut din granit albastru, Ghidul de piatra din Georgia este menit sa reziste testului timpului si sa comunice cunostinte filosofice, politice, astronomice etc. Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi: ... Piatra din centru are doua caracteristici speciale:
Am adus la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie piatra lunii, varietatea labradorit, lapis lazuli, pirita bruta, scoica paua, jasp boble-be, care este nou, opal roz, agata, tulit, o piatra din Himalaya si un mangano-calcit, ne-a spus geologul Carmen Andrei.
numita "ciborium", structura hexagonala este acoperita cu un acoperis de argint, are o usa si un pat de piatra pe care este asezata sfanta lacra.
Tariceanu fusese insa pus in garda la inceputul lunii martie 2005, cand Basescu i-a transmis ca s-a incheiat "luna de miere" dintre ei si ca are deja unele "insatisfactii" fata de activitatea Executivului.
Luna Prea frumoasei noastre Mame - Iata, a venit, in sfarsit, luna preafrumoasei noastre Mame, astfel scria odata Padre Pio din Pietrelcina, la inceputul lunii Mai.
La sfarsitul lunii iulie, procurorii din cadrul Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala impotriva Elenei Mosor, primarul comunei Alimpesti.
In clipa in care au fost colectate primele pietre de pe Luna, aceste teorii au fost zdruncinate.Cea mai veche piatra dateaza de acum 5,3 miliarde de ani. ... "este mai usor sa explici inexistenta Lunii, decat existenta sa". ... Zona intunecata a lunii reprezinta un alt mister socant.
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
Circa 18 kilometri de autostrada, intre Simeria si Orastie, au fost deja inaugurati la finalul lunii mai, astfel ca alti 120 de kilometri ar urma sa fie deschisi circulatiei in a doua jumatate a anului.
Sfarsitul lunii aprilie ar trebui sa va aduca in viata sociala si privata un ritm placut si constant iar vara se anunta stabila si va permite sa va concentrati mai mult asupra sarcinilor importante si lasandu-va mai mult timp liber pentru distractii cu prietenii.
Pentru celelalte zile sunt estimate valori de temperatura usor mai ridicate (si in general peste cele normale la mijlocul lunii decembrie), fiind de asteptat maxime de 5-9 grade si minime de -4 pana la 2 grade, mediat pe regiune.
La inceputul lunii lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru Tauri, insa la sfarsitul lunii lucrurile se vor aseza. ... Cei singuri trebuie sa aiba rabdare, pentru ca la sfarsitul lunii este posibil sa se indragosteasca. ... In prima parte a lunii, Leii stau bine la capitolul dragoste.
Ulterior, media acestora va scadea pana spre 2 - 3 grade in ultima noapte din martie, urmand sa oscileze intre 4 si 7 grade, deci si regimul termic nocturn va fi apropiat de cel normal pentru prima decada a lunii aprilie.
Teodore Adrian Negoita participa la Targul Piata Taraneasca de la MTR cu icoane pictate in stil bizantin pe piatra si pe lemn.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
Episcopul reformat al Eparhiei de pe langa Piatra Craiului nu a avut curajul sa protesteze in fata participantilor la cea de-a III-a Adunare Ecumenica de la Sibiu, asa cum a amenintat in repetate randuri, in schimb a gasit un alt motiv de a atrage atentia reprezentantilor europeni.
Apoi, au venit si au pus piatra. ... Tot o treaba avem de catva timp, sa punem piatra, scoatem piatra si iar o punem la loc...
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt. ... Potrivit acestuia, la lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, de la Piatra Neamt, judetul Iasi va fi reprezentat de peste 2.000 de membri si simpatizanti.
Concret, primariile trebuie sa obtina mai multi bani de pe urma resurselor locale, terenuri si cladiri pe care le detin in proprietate, si trebuie sa le valorifice superior - eventualele cariere de piatra de pe plan local, dar si potentialul turistic al localitatilor", a explicat Florian Barbu.
google-analytics.com