Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (2.67 secunde)
Speram sa cladim un dialog social eficient Presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a subliniat importanta dialogului social mai ales in perioada pe care o traversam.
Presedintele ACPR, George Constantin Paunescu, si presedintele FEB, Thomas Leysen, au deschis dezbaterile intalnirii de afaceri, in cadrul careia au participat:
B1 si Ringier Romania au ajuns la un acord in vederea transferarii proprietatii cotidianului Evenimentul Zilei si a revistei Capital catre nou-infiintata companie Editura Evenimentul si Capital, al carei actionar majoritar este Bobby Paunescu (foto).
'• Stirea data de Tolontan a fost confirmata azi oficial si de trustul lui Bobby Paunescu, si de Ringier (care a mai luat niste decizii drastice zilele astea, inchideri de reviste in proiect, dupa ce in prealabil au fost anuntate reduceri de salarii).
familia Paunescu. Si mogul, si securist, ca si fratele Paunescu e cu stele pe umar, dar vad ca nimeni nu-l cauta la dosar pe la CNSAS, de unde se vede ca nu s-a retras din activitate.
Ponta a spus ca initiativa legislativa a fost propusa de organizatiile PSD din Ardeal, ca reactie la modul in care SRTV a prezentat moartea fostului senator PSD Adrian Paunescu.
Primul care urca pe scena este Walter Ghicolescu, un folk-ist de rasa, care canta piese compuse pe versurile poetului Adrian Paunescu, cele mai mute dintre ele fiind de pe noul sau album intitulat A de la Paunescu.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Multa vreme in urma - pe la sfarsitul anilor '60, inceputul anilor '70 din secolul trecut - profesorul de acum Andrei Oisteanu avea o mica altercatie verbala cu poetul de atunci si de acum Adrian Paunescu.
La fel de pornit impotriva strategiei ministeriale s-a aratat si Viorel Paunescu, actionar important la hotelul Rex si presedinte al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania, care i-a recomandat Sulfinei Barbu sa treaca plajele in administrarea hotelierilor, deoarece nu s-a facut o analiza judicioasa a situatiei.
"Decesul poetului Adrian Paunescu este o pierdere pentru fiecare roman, dar versurile sale vor ramane in mintea si sufletul tuturor", a declarat premierul Emil Boc.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Pentru o scurta perioada, revista l-a avut ca redactor-sef pe Adrian Paunescu, pentru ca mai apoi sa revina Ion Cristoiu, dar in functia de director.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Pentru o scurta perioada, revista l-a avut caredactor-sef pe Adrian Paunescu, pentru ca mai apoi sa revina Ion Cristoiu, dar in functia de director.
In anii de cenzura am cantat Ursul romanesc, cele mai cumplite poeme ale lui Paunescu, muzica bisericeasca, loan Alexandru, destept impletite cu Alecu Russo si cu clasicii poeziei romane. ... Paunescu, intr-o carte de-a lui de interviuri, ii spune lui Doinas:
"Comisia pentru cercetarea abuzurilor a fost una dintre cele mai eficiente si nu doresc ca Adrian Paunescu sa fie victima mea", a spus Rodica Stanoiu, referindu-se la zvonurile privind iminenta inlocuire, de catre PSD, a sa si a lui Paunescu de la presedintia unor comisii parlamentare.
O idee cel putin nastrusnica au avut pesedistii doljeni care s-au gandit sa atraga electoratul apeland la sensibilitatea artistica a satenilor si oferindu-le carti scrise de senatorul Adrian Paunescu, insa din sondajul de opinie facut pe ulitele din Seaca am aflat ca darul nu s-a prea bucurat de succes.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISJ Constanta, Andreea Paunescu, la Constanta nu a existat o problema a locurilor din gradinite, singura problema fiind doar ca parintii au dorit sa isi asigure locuri pentru copii la gradinitele cu program prelungit.
Comitetul Executiv National al PSD a aprobat, joi, constituirea a 31 de departamente ale partidului, Adrian Paunescu, Bogdan Niculescu Duvaz, Nicusor Constantinescu, Victor Surdu, Olguta Vasilescu, Ion Vasile, Octavian Stireanu fiind printre cei care vor conduce aceste departamente.
Pe Liiceanu l-a deranjat si faptul ca Traian Basescu a spus ca s-a regasit in poezia lui Adrian Paunescu. ... El il critica pe seful statului si pentru ca a spus, la moartea lui Adrian Paunescu, ca s-a regasit in poezia acestuia.
M-as mai fi intrebat de ce a simtit dl presedinte nevoia sa se prezinte cu floricele la catafalcul lui Adrian Paunescu? ... Paunescu - bard national al vechiului regim, el - sef al navei amiral al flotei comerciale romane in aceeasi perioada.
google-analytics.com