Cautare

179 de rezultate pentru "paunescu" (2.58 secunde)
Bobby Paunescu, mogulul bun al PDL, face vizite aproape zilnice la Guvern. ... Guvernul refuza sa faca publice scopul vizitelor si numele persoanelor cu care s-a intalnit Bobby Paunescu.
Prin intreaga sa activitate literara, poetul Adrian Paunescu ramane in amintirea celor care l-au apreciat pentru maiestria creatiei sale, afirma presedintele Traian Basescu in mesajul public de condoleante transmis vineri familiei, colegilor si tuturor celor apropiati scriitorului. "Am primit cu tristete vestea plecarii dintre noi a poetului Adrian Paunescu.
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
De altfel, presa a relatat faptul ca postul Vox News s-ar afla in sfera de influenta a fratilor Paunescu, cei care ar controla si televiziunea B1 TV. Totodata, Emil Jascau a fost si director de resurse umane al hotelului Intercontinental din Bucuresti, care a fost controlat de fratii Paunescu.
Sorin Oancea ar urma sa renunte la functia de vicepresedinte al Grupului Grivco pentru a prelua conducerea televiziunii lui Bobby Paunescu, B1 Tv, in timp ce Radu Moraru ar urma sa lucreze pentru noua televiziune a RCS&RDS, unde ar putea ocupa functia de director general.
'Scandalul amorsat de Inpolitics privind ancheta TVR in legatura cu, de acum, celebra emisiune in care Adrian Paunescu a fost terfelit exact in momentul inmormantarii ia amploare.
Azi e ziua ta, Ana-Maria Paunescu "Mi-am lasat cea mai mare parte din noroc in copilarie, langa lumina familiei mele complete si langa speranta ca ziua de maine poate fi si altfel decat complicata" Ana-Maria Paunescu implineste astazi 22 de ani.
Dorina Paunescu Data si locul nasterii: ... "Excelentul cuplu Masa-Medvedenko, in interpretarea Dorinei Paunescu si a lui Gheorghe Stana, fiecare exprimand nuantat povara unei grele cruci: ... In rolul Printesei ("Regele gol"), Dorina Paunescu a fost capricioasa cat trebuie, o razgaiata simpatica, dezinvoltura si farmecul actritei contribuind la crearea personajului.
Andrei Paunescu a publicat pe pagina sa de Facebook un articol intitulat: ... Adrian Paunescu l-a primit acolo pe Tavi, sa-l mangaie, sa-l certe, sa-i scrie versuri pe care noi nu le auzim si apoi sa-l anunte ca intra-n scena.
Modelul de talie internationala Alice Peneaca a plecat intr-o vacanta in Grecia impreuna cu sotul ei, Bobby Paunescu, care radiaza de fericire. ... Proaspata doamna Paunescu si-a expus trupul perfect pe plajele elene, definitivandu-si astfel bronzul.
Celebrul artist a strans in paginile mini-dictionarului cateva dintre textele unei rubrici pe care a avut-o saptamanal in Flacara lui Adrian Paunescu (FLAP).
nastase.wordpress.com - Adrian Paunescu - 72 Sunt, astazi, 72 de ani de cand a venit. ... Adrian Paunescu ramane, in imaginea mea, un sihastru ce cobora, din cand in cand, in Cetate.
GEORGE PAUNESCU: ... - George Paunescu: ... Dupa 1990, multa lume s-a luat de fratii Paunescu, ca ar fi beneficiat de ajutorul familiei Ceausescu.
Este vorba de Virgil Paunescu, cel care a detinut functia de fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si care a fost desemnat in cursul zilei de ieri sef al Departamentului de Sanatate Publica din cadrul Administratiei Prezidentiale.
Nume grele pe lista Ion Iliescu, Corneliu-Vadim Tudor, Adrian Paunescu, Walter Roman (tatal fostului premier Petre Roman), Gisella Vass (bunica lui Bogdan Olteanu) si Dinu Sararu sunt numele mentionate in Raportul Comisiei Tismaneanu.
In ziarul Ring, Adrian Paunescu scrie un text virulent despre cea mai grava ofensa la adresa noastra, a tuturor - prezenta tipului infect, cu toate inventivitatile sale bolnave, in acest joc in care se disputa destinul national. Puteti citi in continuare gandurile lui Adrian Paunescu despre Tr.
Potrivit unei declaratii a presedintelui Consiliului de Supraveghere a Fondului, Alexandru Paunescu, preluata de Mediafax, pasul ulterior autorizarii va fi listarea fondului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). ... Mai mult, Paunescu apreciaza ca listarea tuturor companiilor ar intarzia listarea fondului la BVB cu cel putin doi ani.
Campania de promovare a imaginii Fondului Proprietatea, anuntata de presedintele Consiliului de Supraveghere, Alexandru Paunescu, va incepe din 15 iunie.
Omul de afaceri George Constantin Paunescu a inaugurat ieri o investitie de aproximativ un milion de euro în Portul Orsova, din judetul Mehedinti, si alta în cariera de granit Iardastita Mare din comuna Mehadia.
Copresedintii ACPR l-au desemnat in continuare pe domnul George Constantin Paunescu presedintele Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, pe un mandat de doi ani, si au adoptat planul de actiune pe urmatoarea perioada.
google-analytics.com