Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (2.93 secunde)
Un barbat a fost injunghiat la o nunta, chiar in fata salii unde era petrecerea. Victima a fost transportata la spital, iar agresorul este cautat de politisti.
A recunoscut ca nu poate sa reziste atunci cand are banii pe mana. Avem un interviu exclusiv cu artista. Iata ce detalii a oferit despre cum pregateste nunta in Italia!
“De mai bine de 12 ani, nici macar atunci cand am fost la o nunta, la televiziune, nu m-am despartit de semnul partidului purtat la rever“, i-a spus Basescu lui Boc, prinzan-du-i apoi insigna in piept.
Este ceea ce intrevede presedintele executiv al Partidului Liberal- Democrat, Gheorghe Flutur, care spune ca motiunea PSD ar putea avea ca efect un mariaj intre liberali si social-democrati in aceasta toamna.
Elena Udrea se casatorise cu Cocos in decembrie 2003, la Consulatul Romaniei la New York, si nu au facut nunta nici pana in ziua de azi.
Si ajunge, ca acum nu vorbim despre nunta la poponari. Deci s-a retinut. Nu ma intereseaza daca astia se marita sau nu.
Cei doi nu au facut nunta si nici nu au trecut pe la biserica sustinand ca s-ar fi interpretat cine ar fi fost nasii din cauza carierei politice in ascensiune a doamnei.
Evenimentele de la 30 decembrie 1947 In luna noiembrie 1947, Majestatea Sa Regele Mihai si Regina-mama Elena sunt invitati la nunta Principesei Elisabeta a Marii Britanii, actuala Regina, cu Printul Filip (intre cele doua Familii Regale exista apropiate legaturi de rudenie).
Emil Boc, presedintele PD, a primit ieri-dimineata vizita fostului ambasador american la Bucuresti James Rosapepe, aflat in Romania pentru a participa la nunta unei foste subordonate de la ambasada, originara din judetul Salaj.
Conducerea Camerei se va pro-nunta luni asupra acestei cereri, dar secretarul general Mihai Unghianu precizeaza, in nota depusa la Biroul Permanent, ca declaratiile de avere depuse la inceputul legislaturii 2000-2004 au caracter confidential si invoca Legea nr.
O alta locatie posibila pentru petrecerea presedintelui ar fi fost „Calul Balan”, dar se pare ca aici restaurantul era deja rezervat pentru o nunta.
In declaratia de avere, Tise - care l-a avut nas de cununie pe Emil Boc - a trecut si darul de nunta, care s-a ridicat la 950 de milioane de lei vechi (95.000 RON).
De Maia Morgenstern, pe care a intilnit-o o singura data, la nunta lui Dinescu, pretinde ca este si acum indragostit.
-------------------------------------------------------------------------------- Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului: - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte:
Trump s-a casatorit cu Melania Knauss, manechin sloven, in Florida in ianuarie anul trecut. La nunta celor doi au luat parte numeroase celebritati.
Cana Galileei - inchinare in Biserica Ortodoxa ce aminteste de Minunea prefacerii apei in vin la nunta din Cana Galileii.
Cand, in sfarsit, se daruie iubituluil, Allan si Maitreyi nu mai sunt ei insisi, puterea dragostei i-a smuls conditiei individuale, restituindu-i ritmului cosmic esential, si impreunarea lor devine ceremonial mistic, nunta in cer.
Oricum, zvonurile se imprastie la toate curtile italiene si europene si se fac din nou auzite in timpul tratativelor de nunta cu Alfonso d'Aragon.
Este ceva extrem de real, chiar mai real decat orice eveniment din viata mea pamanteana, inclusiv nunta mea si nasterea celor doi copii.
Peste scurt timp de la aparitia articolului, a reiesit ca participantii la o petrecere de nunta, de la un hotel de langa cazarma soldatului, au lansat "lampioane chinezesti" (balonase de hartie, cu aer cald provenind de la lumanari) in aceeasi noapte in care a fost filmata "invazia flotei extraterestre".
google-analytics.com