Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.33 secunde)
La standul sau am observat si doua icoane pictate pe lemn de fiica sa, Iohana Amira, dar si cele patru Evanghelii: Luca, Matei, Ioan si Marcu, sculptate in lemn de Rudolf Walter.
Stelian Cristea face pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
Am venit cu oua incondeiate, facute din lemn, din margele, tot din lemn, cu motive traditionale. Cele mari, din lemn, sunt la 20 Ron, iar cele cu margele mici sunt la 10 Ron.
Da totul pentru fiecare bucatica de lemn, sfoara sau pensula de lipici iar minunile ies pe rand din mainile lui. ... Din cap pana in picioare plin de aschii si rumegus de lemn Rene zambeste satisfacut dupa fiecare ora petrecuta in atelier, fara sa simta oboseala muncii depuse.
Ouale incondeiate, icoanele pictate pe sticla sau lemn, brosele din lana filtuita, vasele din ceramica sau sculpturile in lemn, mestesugite cu grija, va vor incanta cu siguranta.
63% dintre copii marturisesc ca parintii ii altoiesc cu batul, cureau sau lingura de lemn A da bataia jos din pod si a o folosi ca pe o pastila pentru a-l cuminti pe copil este un obicei periculos si frecvent.
Printre acestea, nu am putut sa nu remarcam icoanele pe sticla si pe lemn cu motive religioase, dar si cu motive populare. ... Pe sticla, pictez de 20 de ani, iar pe lemn pictez de 30 de ani!
In spate aveau o gradina, insa acum au facut acolo o terasa pe doua niveluri din lemn, acoperita in intregime, in jurul unui copac gros.
un pod langa alt pod, o alee care duce nicaieri, ghivece cu flori in parc, alei cu caramida pisata in loc de zgura cum era prevazut in proiect, cosuri de gunoi din lemn care pot sa ia foc, banci noi amplasate la soare in locul celor vechi care erau la umbra copacilor si multe alte trasnai.
In doar cateva minute, structura din lemn era inghitita de flacari, in timp ce focul continua sa se intinda peste acoperis. ... Turnul, din lemn si acoperit cu plumb a fost construit in timpul restaurarii Notre Dame in secolul al XIX-lea.
o caruta veche de 120 de ani - 1.000 de euro, mihei (masa de tamplarie) - 700 de euro, hambar, lada, toate de lemn, lasate asa, natural. ... Pana acum, Fanica a vandut Muzeului Taranului Roman dou carute vechi de lemn.
Bisericile de lemn din Maramures au o frumusete aparte si arata cat de ingeniosi erau constructorii pe la 1700. ... Consiliul Judetean a accesat peste 5 milioane de euro pentru ca 16 lacasuri de cult din lemn sa fie reabilitate cu bani europeni.
Limba de lemn in care este redactat protestul este o dovada graitoare in acest sens. ... Vedem tot mai clar calea limbajului de lemn, de unde coboara ea, incotro se indreapta si cine o batatoreste.
Mai vedem cateva tarabe unde se vand linguri de lemn si strachini pictate "de Horezu", facute cu certitudine in satele din jurul Galatiului, linguri de lemn care amintesc de cele din Bucovina, dar care au venit din padurile Focsaniului, guzle si titere care arata mai degraba a bostani mutanti decat a instrumente muzicale.
La data de 26.05.2011, politistii, sub indrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au efectuat 7 perchezitii domiciliare in Bucuresti, de unde au fost ridicate acte de infiintare si functionare, acte contabile si stampile ale mai mutor societati comerciale, fiind indisponibilizate 259 usi de exterior, 77 de usi din lemn pentru interior, 320 de pachete plinta bambus, 1068 de cutii parchet lemn masiv, 60 de cutii feronerie si 128 de cutii parchet lemn masiv.
Cladirea, construita in stil neoclasic, cu fundatii de beton, ziduri de caramida presata in grosime de 42-50 cm, soclu placat cu piatra fasonata cu profilatura foarte bogata, compus din subsol partial, parter si etaj, pod inaltat, plansee si sarpanta din lemn si invelitoare din tabla galvanizata, in pofida deteriorarilor suferite de-a lungul vremii, a impresionat in epoca, impresioneaza si azi si va impresiona atata timp cat va exista prin maretia si arhitectura sa.
Inspectorii din cadrul Ministerului Agriculturii au aplicat amenzi in valoare de 71.800 de lei firmelor care exploateaza, depoziteaza, prelucreaza sau vand lemn in apropierea cursurilor de apa, in urma unor verificari in perioada 8-14 august.
Potrivit datelor furnizate de AVAS, dupa privatizare, SC Rostramo din Gorj a primit ajutoare de stat de 26,4 milioane de lei, MAT Craiova s-a ales cu stergerea unor datorii de 16 milioane de lei, Romvag Caracal a primit ajutoare de 4,9 milioane de lei, Popeci Utilaj Greu a beneficiat de ajutoare de 3,9 milioane de lei, Metal Lemn Craiova - 2,1 milioane de lei, Drobeta Comb din Mehedinti - 1,1 milioane de lei si Severmind - 0,56 milioane de lei.
Calm, sfatos si conciliant, coerent si hotarat, Iliescu reuseste sa le articuleze geoanelor, nastasilor si hrebenciucilor cate o limba de lemn peste ceafa.
Sicriele erau din lemn, "inca nu stim din ce fel de lemn, vom identifica". Echipele de arheologi sapa de la inceputul lunii februarie, pe traseul tronsonului Cernavoda - Constanta al Autostrazii Soarelui.
google-analytics.com