Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (3.86 secunde)
Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
Vita Lepadatu disi sotul ei, Iordan Lepadatu, din Valcea, participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca din Amzei, cu obiecte cioplite in lemn. ... "Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri:
Silviu Stoicescu a fost prezent recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu icoane pe lemn pictate cu tempera (facute de un prieten), dar si cu avioane, corabii si submarine din lemn foarte frumoase. "La un avion din lemn lucrez 40 de ore!
La Zilele Municipiului Calarasi participa si Stana Dumitru cu produse traditionale din lemn. ... Am venit cu produse traditionale idn lemn:
Tudor Manciulea a venit cu noutati precum ceasuri de lemn pictate pe lemn pictate, cufere de lemn, oglinzi de lemn pictate, cruci din lemn,casete din lemn pictate.
Daca va ganditi sa va construiti o casa si vreti sa cheltuiti cat mai putini bani, atunci specialistii recomanda casa din lemn.
In luna septembrie, chiar de Ziua Crucii, la Muzeul Taranului Roman bucurestenii au putut admira si achizitiona crucifixuri din lemn pictate, de diverse dimensiuni si modele, create de membrii Atelierului de creatie de la Pucioasa.
"Am adus obiecte din lemn:
Printre obiectele cu care au venit, s-au numarat si lazile de zestre sculptate in lemn.
La standul sau, iubitorii de arta au admirat si achizitionat obiecte sculptate in lemn de Viorel Bangala:
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii. ... "De peste 30 de ani sculptez in lemn.
viniluri pictate cu instrumente muzicale, cu motoare, masini de cursa (pe suport de lemn) - 55 RON, un mic vitraliu gen ceas (gargarita, copac pictate in ulei) - 45 RON, tablou din lemn cu un cal sculptat - 1.750 RON, un leu heraldic, cu rama sculptata in lemn - 2.950 RON, un opritor de carte cu instrument muzical (pe lemn) - 230 RON, o motocicleta si o masina pictate in ulei (cu suport de lemn) - la 75 RON si 125 RON, oi din blana arfiticiala sculptate in lemn, cu urechi miscatoare - la 350 RON fiecare, blazoane din metal (o barza, un rac, un cal) - 450 RON, mozaicuri cu diverse forme (chitara, pisica) - 550 RON, o bufnita - 550 RON, o oglinda in lemn - 450 RON (facuta dupa dorinta clientului).
Sculptorul Rudolf Walter a participat recent cu sculpturi in lemn la targul traditional organizat de Fundatia Kogaion in curtea Muzeului Taranului Roman. Sculpturile mele sunt pe lemn de tei, pe care se pune desenul, se taie la traforaj numai de mana si incep dupa aceea sa sculptez in lemn.
Sofran persian, dafin din Smirna, piper negru, nucsoara din levant, cuisoare din insule indepartate, ierburi de munte, lemn parfumat si inca altele carora nu le stia numele si rostul.
Sunt din Chitila, Ilfov si ma ocup din 1990 cu aceste obiecte create din lemn.
Iconostasul naosului, de o deosebita arta, este sculptat in lemn si aurit. ... Tronul despotal, realizat la anul 1617, este din lemn si prezinta diferite reprezentari din lumea vegetala. ... Cele doua pupitre ale bisericii sunt din lemn, cu diferite desene din marmura si fildes.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn. ... Aceasta limba de lemn isi are temeiul in subconstientul mosieresc al celor care o utilizeaza. ... Al doilea om din Guvern vrea sa vorbeasca despre concedierile din zona bugetara, dar limba de lemn ii joaca feste.
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. Puteti achizitiona sculpturile sale la expozitia de la Sala Dalles care va fi organizata de Martisor, ce reprezinta crucifixuri mici, crucifixuri mari, crucifixuri cu candela si inimioare sculptate in lemn si pictate viu colorat, specific zonei Maramuresului.
"Am adus obiecte din lemn:
google-analytics.com