Cautare

16 de rezultate pentru "felician stancioiu" (3.32 secunde)
Felician Stancioiu. ... Felician Stancioiu a studiat medicina in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila si a profesat medicina atat in tara, cat si in SUA, lucrand cu prestigiosi profesori in domeniul cercetarii medicale regenerative cu celule stem.Dr.
Felician Stancioiu intr-un interviu acordat revistei Taifasuri. ... Felician Stancioiu a studiat medicina in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila si a profesat medicina atat in tara, cat si in SUA, lucrand cu prestigiosi profesori in domeniul cercetarii medicale regenerative cu celule stem.
Felician Stancioiu (Medicina Generala si Regenerativa) impreuna cu Dr. ... Felician Stancioiu. Utilizarea celulelor proprii pentru transplant (autolog) are avantajul de a reduce riscurile, costurile si posibilele complicatii pentru pacient.
Fiecare cu opinia lui Actualul director al Centrului de Valorificare a Creatiei Populare, Felician Pop, considera ca atribuirea de catre Consiliul Judetean a sediului il indreptateste sa decida asupra celor care pot sa ramina in continuare acolo.
Eduard Stancioiu (41 de ani) a renuntat la postul de antrenor secund la Rapid, desi facea parte din staff-ul lui Adrian Mutu (43 de ani), dupa ce suporterii giulesteni au acuzat trecutul stelist al fostului goalkeeper.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Potrivit directorului adjunct al firmei, Claudiu Stancioiu, alesii nu cunosc prevederile Legii nr. ... De exemplu, cei de la Galicea Mare au confundat serviciile de internet oferite prin consiliul judetean cu intretinerea paginii web, serviciu care cade in sarcina noastra", a spus Claudiu Stancioiu.
Colegul nostru de breasla, Felician Pop s-a apropiat de adevar in editorialul de ieri din "Glasul Satmarului” prin sintagma "virusul Pascu”.
Este vorba de Octavian Vasilescu, seful Inspectoratului de Protectie a Mediului, de Ghita Dragoi, directorul Casei de Asigurari de Sanatate, si de Felician Limbean, directorul OPC.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
In cursa s-au mai inscris alti doi competitori - Mircea Dolha (Partidul Ecologist Roman) si Horsza Felician Emil, reprezentand Partidul Romania Mare.
Doina Cornea a fost supusa, ulterior, unui control cardiologic, la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, acesta relevand faptul ca nu are nicio problema a inimii.
Stancioiu, Sepsi, Kapetanos, Hora, Rada, Muniru, Dos Santos LIVE BLOG de pe stadion, tot ce nu se vede la TV!
Eduard Stancioiu - 13. Marian Pleasca, 27. Robert Grecu, 29. William de Amorim. Arbitru: Alejandro Hernandez Hernandez; arbitri asistenti: Teodoro Sobrino, José Naranjo;
Emisiunea Sport Report de la finalul serii de Conference League, de la Orange Sport, i-a avut ca invitati pe Eduard Stancioiu si pe Vali Negru si a continut si toate reactiile dupa meciurile jucate de FCSB si de Universitatea Craiova.
In urma impactului minora si-a fracturat un picior si a fost transportata la spital", a declarat Viorel Stancioiu, agent principal IPJ Mehedinti.Victima a fost transfeta la spital pentru ingriiri medicale si pentru a i se pune un gips la picior.Bunica fetitei va fi trasa la raspundere pentru ca nu a avut grija de nepoata ei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com