Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.26 secunde)
Octavian Paler spunea ca exista doua tipuri de singuratati: a celor care vorbesc si a celor care nu asculta. Iar Traian Basescu e un om tare singur.
Ma mandresc cu tara mea, asa cum zicea Octavian Paler: "Romania este patria mea, restul sunt doar tari!", spune Annes care este acum in promovare cu single-ul "Unde...".
Mai exista si un discurs peste masura de populist care se accentueaza pe zi ce trece si care nu poate sa nu trezeasca fiorii unei posibile dictaturi, asa cum scria, in ultimul sau editorial, regretatul Octavian Paler.
Cazul primarului suspendat din Namoloasa va ajunge la Parlamentul European prin intermediul unei petitii care va fi citita de europarlamentarul Jean Louis Cottigny. ... In momentul in care Romania intra in Uniunea Europeana nu poti sa sanctionezi o persoana pentru ca are un handicap”, a spus Jean Louis Cottigny.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
Romania ar putea importa gaze naturale in proportie de 70% peste10 ani, fata de o treime, cat importa din Rusia in acest moment, a declarat joi presedintele- director general al Gaz de France, Jean-Francois Cirelli, in cadrul unei conferinte de presa.Aceasta a spus ca A®n prezent o treime din necesarul de gaze al Romaniei depinde de importul din Rusia.
La poetii petrarchisti, iubirea curteneasca a trubadurilor medievali a devenit, sub influenta platonismului lui Marsilio Ficino comentat de Jean Festugiere, o adevarata religie platoniciana a iubirii (1). ... Jean Festugiere, La philosophie de l'amour de Marsile Ficin, Paris, Ed.
Jean-Claude Juncker: "Romania va adera la 1 ianuarie 2007" Romania si Bulgaria vor adera la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 mai degraba decat in 2008, a declarat premierul luxemburghez Jean-Claude Juncker pentru saptamanalul "Le Jeudi", intr-un interviu publicat ieri in pagina electronica a Executivului, relateaza Reuters.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
A, ca vrea ea sa apere interesul pe care il are Marian Jean Marinescu la incineratorul de deseuri infectioase, asta e altceva", a spus Antonie Solomon.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
Circa 26% dintre cetatenii francezi se declara "mai degraba" sau "in totalitate" de acord cu ideile promovate de liderul Frontului National (FN), Jean-Marie Le Pen, cu doua procente mai multi decat in decembrie 2005, arata un sondaj realizat anual cu privire la acest partid.
Jean Louis Cottigny, membru al Parlamentului European, si care face parte din grupul socialistilor europeni, a raspuns invitatiei euro-observatorului Adrian Ticau de a vizita Galatiul. ... In Europa este loc pentru toti salariatii, cu conditia sa li se respecte munca”, a mai spus Jean Louis Cottigny.
Europarlamentarul PD, Marian-Jean Marinescu, a fost ales, ieri, in functia de vicepresedinte al Grupului Popularilor din Parlamentul European. ... Un roman in conducerea acestui grup va reusi sa aiba influenta asupra unor decizii care pot fi foarte importante pentru Romania", a declarat Marian-Jean Marinescu, vicepresedintele Grupului PPE din Parlamentul European.
Marinescu, in pole position pentru PE Eurodeputatul PD Marian Jean Marinescu va ocupa unul dintre primele locuri pe listele Partidului Democrat pentru PE. ... La randul sau, Marian Jean Marinescu a declarat ca prezenta sa in prezidiul PPE-DE va reprezenta un semnal politic important.
Liderul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen (foto) s-a referit la atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA, ca la un "incident" in comparatie cu numarul de victime din Irak sau din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul unui interviu publicat, ieri, de ziarul La Croix si citat de AFP.
Consiliul Judetean Constanta a sprijinit proiectul, dupa cum a precizat directorul Directiei de Drumuri si Poduri, Jean-Paul Tucan, institutia pe care o conduce intrand astfel in posesia autorizatiei de urbanism.
El a precizat ca, la dezbaterea si aprobarea rezolutiei, din 15 noiembrie, din Parlamentul European, reprezentantii PD au lipsit, singurul prezent fiind europarlamentarul democrat Marian Jean Marinescu.
Profesorul de stiinte politice Jean-Michel de Waele de la Universitatea Libera din Bruxelles afirma, referindu-se la campania electorala, ca este "agresiva, dura si teatrala", apreciind ca Romania "este permanent in alegeri", ceea ce "e foarte rau pentru stabilitatea democratiei".
google-analytics.com