Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.92 secunde)
Marina Constantinoiu) AFP pregateste cu ample comentarii vizita premierului francez la Bucuresti Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, se va afla la Bucuresti joi si vineri pentru a discuta, printre altele, despre consolidarea legaturilor economice dintre Franta si Romania, anunta France Presse intr-un amplu comentariu despre situatia din Romania, vazuta prin ochii investitorilor francezi din tara noastra.
Jean-Marc Ayrault:
Noul director general al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, lucrarile pe care le gestioneaza in acest moment DRDP.
Fostul sef al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, liberalul Jean Paul Tucan (foto) are planuri "mari" in ceea ce-l priveste pe actualul director, Aidan Ibram. ... La fel, i-am acordat timp pana l-am dat afara din institutie, l-am tolerat acolo mai multe luni", a declarat Jean Paul Tucan.
Excelenta Sa Jean Hubert Lebet, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti, a vizitat recent Fabrica de Magiun Topoloveni pentru a vedea locul in care o mana de oameni harnici transforma prunele in cel mai sanatos desert de pe piata.
Ieri-dimineata, la stadionul "Metalurgistul", a avut loc reunirea echipei ALRO, insa fotbalistii, in loc sa se echipeze pentru primul antrenament, au participat la o sedinta cu presedintele Jean Nitulescu, in care au fost anuntati de cele hotarate.
Belgianul Jean Louis Dupont, cel care a schimbat istoria fotbalului, castigand procesul in care l-a aparat pe Jean Marc Bosman si a creat legea Bosman, ii va apara pe stelisti in fata comisiilor UEFA.
Boxerul Jean Pascal este acuzat de viol Pascal l-a invins pe Bute si a vrut sa sarbatoreasca victoria cu o orgie sexuala Pugilistul canadian Jean Pascal a fost acuzat de viol de o femeie in varsta de 25 de ani, care s-a plans Politiei din Lorraine ca a fost violata la resedinta boxerului in timpul unei petreceri.
Yvonne de Bray in Parintii teribili de Jean Cocteau (regia Andreea Vulpe, 1993); ... Ardele in Egoistul de Jean Anouilh (regia Radu Beligan, 2004). ... A interpretat roluri si in numeroase scenete de televiziune, alaturi de mari actori precum Mihai Fotino, Dem Radulescu sau Jean Constantin.
Magda Marincovici) Metoda de a slabi a nutritionistul Jean Philippe Zermati se bazeaza pe cunoasterea atenta a nevoilor nutritionale si psihologice ale corpului si nu are nimic de-a face cu progamul strict pe cantitati si zile comun tuturor dietelor.
S-ar putea spune ca ipoteza prabusirii unei nave nepamantene in campia (sau sesurile) San Agustin a aparut pe 24 octombrie 1978, cand Stan Friedman, cel care a fost primul ufolog care a dezgropat cazul Roswell, a intalnit un cuplu, Vern si Jean Maltais, in Bemidji, Minnesota.
romancierul, dramaturgul si filosoful francez Jean-Paul Sartre, laureat Nobel (1905); ... psihanalistul francez Jean Laplanche (1924); ... pictorul post-impresionist si desenatorul francez Jean Vuillard (1940);
Jean-Luc Godard a murit la 91 de ani. ... Jean-Luc Godard a ales sinuciderea asistata.
Ioan Chiriac, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Bacau in perioada 1996-2000, la alegerile generale a cedat locul eligibil de pe lista de candidati ai Aliantei in favoarea lui Ionel Paler, un membru al “gruparii primarului Stavarache“, ce a venit la liberali, dupa locale, de la PUR.
Imi amintesc acum de niste versuri superbe ale lui Octavian Paler, scrise probabil intr-un moment de vesnicie sufleteasca: Voi care va intoarceti acasa/ si dupa ce-ati inchis usa/ spuneti buna seara/ voi nu stiti ce-nseamna/ sa intri pe o usa tacand.
Ellis • "Nu-i usor sa-ti pastrezi melancoliile in limite rezonabile cand esti batran, esti singur in casa tocmai de Craciun si ai o fire blestemata ca a mea." Octavian Paler • "Mos Craciun:
In cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fostul presedinte Ion Iliescu a apreciat vehement ca incercarea de demonizare a celor 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui este de natura "antidemocratica si fascistoida", citand in acest, ca argument, opinia lui Octavian Paler.
Astfel, la Bacau va candida Ionel Paler, la Botosani - Liviu Campanu, la Iasi - Traian Dobre, la Neamt - Serban Stratila, la Dambovita - Gabriel Plaiasu, la Prahova - Nicolae Alexandri, la Vaslui - Dan Marian, la Olt - Jenei Popilau, la Bihor - Radu Tarle, la Bistrita-Nasaud - Valer Bindea, la Cluj - Marius Nicoara, la Maramures - Pamfil Berceanu, la Salaj - Dorel Oros, la Brasov - Aristotel Cancescu, la Sibiu - Gheorghe Dicu, la Ilfov - Marian Petrache.
De aceea va propun sa votati cu Romeo Stavarache la primarie si Ionel Paler la Consiliul Judetean si nu veti fi dezamagiti", a spus presedintele PNL Calin Popescu-Tariceanu.
Viitorul presedinte trebuie sa puna capat acestui pagubos si periculos razboi romano-roman, despre care a vorbit regretatul Octavian Paler. 5.
google-analytics.com