Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (2.77 secunde)
Jodie Marsh, fost model, actualmente culturista, a declarat ca sufera de tulburarea dismorfica a corpului si ca se considera grasa, desi in realitate nici nu poate fi vorba de asa ceva.
Toate sunt in formatul ecranului 13.3" de rezolutie 1280x800 pixeli. ... Doua modele vor purta haine albe si vor dispune de un Intel Core 2 Duo de 2 GHz, fie de unul la frecventa 2.16 GHz.
Case de moda ca DKNY, Missoni, Fendi, Allude sau Prada au ales pentru colectiile acestei veri haine sport-sic numai bune de purtat zi de zi. Hanorace, sepci, pantaloni scurti si, nu in ultimul rand, tenisi cu platforma ascunsa...
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
Maria Sallai a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR cu prilejul Floriilor.
TEHNICI FENG SHUI PENTRU DRAGOSTE • Feng Shui este o veche traditie care face legatura intre felul in care sunt puse lucrurile in ordine si efectele pe care acestea le au asupra vietii celor care locuiesc in casa.
Ramona Badescu a fost saptammana trecuta in America. Vedeta trebuia sa ajunga la New York, acolo unde avea o intalnire importanta, insa din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a furtunii de zapada anuntata in metropola americana, zborul sau de luni a fost anulat.
Sore va participa la Valentine's Day Fair organizat la Sala Dalles in perioada 6 - 14 februarie cu tinute unicat din colectia Hard Coeur: Tinutele pe care le voi expune sunt unicat, numai bune pentru seri romantice in doi, potrivite pentru cei care cauta cadouri de Ziua Indragostitilor.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani.
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
A renuntat definitiv la domeniul bancar si si-a creat propriul brand de haine, cu motive inspirate din traditia si folclorul romanesc. Pisele vestimentare cu motive traditionale romanesti sunt din ce in ce mai apreciate de fashionistele de la noi din tara, iar Alina Marica vine in intampinarea dorintelor acestora.
Intr-un cadru de poveste, celebra actrita de teatru si film a pozat in tinute neoetnice, create special pentru ea. Maia Morgenstern a ales sa imbrace atat haine tradiționale, cat si neoetnice, mereu in tendinte, ce poarta semnatura IIANA.
Fie ca vei imbraca haine traditionale stilizate de Craciun sau Anul Nou, fie ca vei opta pentru o tinuta clasica, eleganta sau casual, poti alege o piesa de rezistenta dintre sumanele, redingotele si paltoanele IIANA.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
INGERUL in haine de cersetor. ... In fiecare dimineata Bunicul Dobri pleaca de acasa pentru a-si castiga existenta. El cerseste in fata Catedralei St. ... In schimbul banutilor primiti, batranul le saruta mana trecatorilor milostivi.
"Suntem din Orastie, Ardeal, si am venit cu haine de piele naturala, dar si blanuri superbe. In perioada asta, facem reducere de 30 - 40% la blanuri, iar la hainele de piele avem reduceri de 50%.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "Hainele din blana naturala, caciulile si alte produse din blana sunt productie proprie (in afara de manusi).
Cea pe care v-o propun azi nu este insa una dintre ele, pentru ca se bazeaza pe un principiu care si-a dovedit eficienta in toata lumea, de foarte multi ani.
Trendul eco este prezent si in acest sezon, iar primavara se anunta cu adevarat verde si plina de surprize!
google-analytics.com