Cautare

3971 de rezultate pentru "gina dan" (2.64 secunde)
Ziua Mondiala a Astmului este un proiect anual organizat de Global Initiative dost Asthma (GINA), in scopul educarii publicului. In 2014, evenimentul are loc pe 6 mai.
Invitatii s-au bucurat de iaurturile Danone in noul ambalaj KISS si de cartea "Invata-l sa faca la olita in 7 zile" de Gina Ford oferita de Grupul Editorial Corint.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
In schimb, RM este de preferat in patologia neurologica, vasculara si musculo-scheletala, cu un plus adus de examinarile pe aparatul de 3 tesla, concluzioneaza Gina Zaharia, medic radiolog Centrul Medical ProVita - Diagnostic si tratament.
Florin Mihaltan, Presedintele Societatii Romane de Pneumologie si reprezentantul GINA in Romania. Pe www.invingeastmul.ro pacientii au la dispozitie un teste de autoevaluare a controlului astmului, adauga Prof.
Gina Matache, mama cantaretei, a dezvaluit faptul ca fata ei se chinuie cu tratamente dureroase. In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate.
Gina Chiriac - presedinte A.R.P.I. - renumitul psiholog ce a deschis porțile psihoterapiei integrative in Romania, prin infiintarea primei scoli de acest gen.
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Oricum, lumea e plina de femei extraordinare! Autoare: GINA BIANU -psiholog clinician, coach, formator (Sursa: adrianasavu.psysens-center.ro)
Gina de 26 de ani din Bucuresti, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe marcajul pietonal prevazut cu indicatoare.
Gina de 24 de ani si S. Argentina de 39 de ani, cunoscuti cu antecedente penale, care, in jurul orei 14:45, sub pretextul că
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Gina Patrichi intre Bd. Lascar Catargiu si Calea Victoriei; - Calea Grivitei intre Str. C-tin Budisteanu si Calea Victoriei, cu mentiunea ca accesul auto al riveranilor va fi restrictionat catre aleea din fata Palatului Stirbei, apoi catre Str.
Printre acestia se afla Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Voiculescu, C.V.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Nebunia a fost varfuita de Ion Iliescu si de Dan Voiculescu. ... daca Dan Voiculescu il lasa pe Nastase fara PUR, degeaba se mai aliaza UDMR cu PSD deoarece, singuri, de abia depasesc 40 de procente.
In data de 13 ianuarie a.c., prefectul judetului Constanta, Dan Culetu, a avut o intrunire cu directorii institutiilor de Administratie publica, cu scopul de a-i informa despre formarea Inspectoratului judetean pentru Situatii de Urgenta si de a le atrage atentia sa fie in stare de alerta in zilele ce vor urma, cand prognoza meteo anunta o inrautatire a vremii.
Este si cazul referentei de specialitate de la biroul agricol al primariei, Dragan-Dan Angelica.
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei.
Acesta a revenit ieri in Partidul Conservator condus de Dan Voiculescu, dupa ce a mai trecut prin PSD si PNL, si a inflamat spiritele in Prahova intre liberali si democrati, cochetand o vreme cu PD.
google-analytics.com