Cautare

1557 de rezultate pentru "ghita munteanu la pro tv" (6.13 secunde)
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
Ne ingrijoreaza persoana publica Marian Munteanu, in masura in care se confunda sau promoveaza simbolistica extremismului de dreapta interbelic (Autor:
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Sebi Ghita, un drogat al partidului In PSD, luptele sunt tot mai crancene. Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid.
Sorin Ovidiu Vantu isi vrea Realitatea inapoi Confruntarea dintre Ghita si SOV se poarta atat pe cale juridica, cat si in forta, cu bodyguarzi care scartaie nervos bolizi prin curtea televiziunii. Disputa pe Realitatea TV se ascute.
Tot miercuri seara, Sebastian Ghita, persoana desemnata de Asesoft la Realitatea Media, a declarat pentru MEDIAFAX ca Asesoft a facut o recomandare catre adunarea generala a actionarilor Realitatea Media, ca in cazul in care decide sa nu rezilieze contractul cu Asesoft, sa schimbe CA al Realitatea.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita.
Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor. ... Ulitele satului Cordau, localitate situata la circa 10 km de Oradea, pareau aproape pustii ieri pe la ora amiezii.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Impulsionati si de indemnul facut cu o zi inainte de presedintele Romaniei, Traian Basescu, ieri, inca dis-de-dimineata, tot romanul care a avut un tricolor la indemana, l-a arborat, cu drag, la fereastra casei.
Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance.
La Senat s-a inregistrat o demisie rasunatoare: ... Pe de alta parte, parlamentarii UNPR au anuntat ca se vor abtine la votul motiunii de cenzura care va fi depusa de social-democrati dupa angajarea raspunderii Guvernului pe pachetul de legi de austeritate, a anuntat miercuri, vicepresedintele UNPR Ioan Munteanu.
Popescu, despre candidatura lui Marian Munteanu: Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
O gimnasta nascuta in comuna gorjeana Bustuchin a castigat trei medalii de bronz si una de argint la Campionatele Europene (CE) de la Bruxelles Gimnasta Andreea Munteanu, de 13 ani, a cucerit trei medalii de bronz si una de argint la barna, in finala la individual compus, in competitia destinata junioarelor.
Cel mai de seama nou-venit a fost Ion Ghita, membru al Consiliului de coordonare al sectorului, care si-a explicat gestul prin faptul ca nu este lasat de PSD sa-l iubeasca pe Adrian Nastase "ca om politic".
Sebastian Ghita, seful RTV, "se da" cu Basescu? ... "patronul postului Romania TV mi-a trimis un email in care imi solicita o discuție!".
(Continuare) "Razboiul fostilor securisti cu societatea este pierdut" • Deputatul PSD Sebastian Ghita este de parere ca fostii securisti, Dan Voiculescu, Ioan Niculae si Sorin Rosca Stanescu au pierdut razboiul cu societatea, dar vor pierde si competitia economica.
google-analytics.com