Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (2.55 secunde)
"Am facut un curs de cinema prin care am prezentat la un festival international de cultura si film scurtul metraj 'La brama e la fame del intervallo' din care fac parte si eu.
Fiind un cinefil inrait de mic, nu pot uita cum vizionam la Cinema Flacara un fim bun de peste trei ori, furisandu-ma sub bara la iesire, sub privirile ingaduitoare ale lui Nea Vila.
6 Martie, vis a vis de fostul Cinema Flacara. A se vedea fotografia de mai jos), Policlinica scolara, Dispensarul TBC(instalat in fostul Hotel Petculescu, recent nationalizat.
"PD este ca atunci cand te duci la cinema dupa ce a inceput filmul: nu conteaza ce scrie pe biletul tau, te asezi si tu unde gasesti.
Conceput ca un grandios spectacol ce va impleti muzica si creatiile vestimentare cele mai luxoase situate in zona haute-cuture, adica acea moda adresata doar marilor VIP-uri internationale, cum ar fi stelele de cinema, divele muzicii internationale sau principesele alaturi de alte reprezentante ale caselor regale si ale aristocratiei de cel mai inalt nivel.
Culoarea violet este stimulatoarea celor mai inalte idealuri umane si, gratie inspiratiei determinate de aceasta, au fost concepute cele mai frumoase opera in arta, muzica, proza, poezie, picture, sculptura, cinema etc.
Este dusa pe campii doamna ministresa, se crede sex simbol, vedeta de cinema, in niciun caz ceea ce este: nu o incape ca prostie incomensurabila!
Nu veti gasi asa ceva in textele mele despre cinema si tenis. In particular, repet, detest profund vulgaritatea. Printre preferintele mele feminine nu s-au numarat vreodata zeite ale vulgaritatii ca E.
Domnilor guvernanti, va reamintim ca nu sunteti la cinema! Sunteti in viata reala si imperios va solicit sa nu mai jucati scenete din viata romanului fara sa-l anuntati!'
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Cateva discursuri de cinema - de la "Primarul interplanetar" la "Muschetarul roman" Apoi liderii au inceput sa vorbeasca. Daniel Constantin, cam la 10 minute.
Unde viata e neputincioasa, poate cinematograful, marele Cinema. El detine secventa definitorie pentru ce a ajuns T. Basescu. Familia vine sa-l scoata intr-o plimbare la tara pe unchiul Teo, aflat intr-un azil de nebuni.
E ca la cinema, cand lumea se ridica inainte sa se termine filmul, ca s-a plictisit deja, scrie pe blogul personal jurnalistul Mindruta.
Asa cum am fost pus eu odata cap de trenulet. Era mare inghesuiala la cinema, la un film. Nu mai erau bilete.
de la biletul de avion si rezervarea hoteliera pana la plata unui bilet la cinema sau a benzinei“, apreciaza NO-CASH.
Preturile la toate produsele sint promotionale pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in luna decembrie urmind ca toti clientii care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 500.000 lei vechi sa participe la o tombola ce va avea premii importante, printre care putem enumera ceasuri, dvd, home cinema.
Mobilele si laptopurile, in topul vanzarilor Reprezentantii Altex si Flanco impartasesc parerea celor de la Domo, si anume ca de Sarbatori cel mai bine se vand sistemele home-cinema, aparatele foto si camerele video, televizoarele, dar si telefoanele mobile si sistemele IT.
Acestora li se vor adauga sapte sali de cinema cu mai mult de 1.100 de locuri, un cazino electronic cu suprafata mai mare de 500 mp, Food Court, si o sala de biliard cu suprafata mai mare de 600 mp.
Pentru cei care vor un televizor ceva mai mare in sufragerie, Carrefour ofera un LCD cu diagonala de 82 cm la doar 2.499 de lei si un sistem home cinema cadou.
google-analytics.com