Cautare

1099 de rezultate pentru "ceasornicar catalin vardianu" (3.20 secunde)
Potrivit lui Ristea, din punct de vedere formal, postul de sef al Fiscului constantean ii apartine inca din data de 28 decembrie 2004, asa cum se mentioneaza in Ordinul fostului ministru al Finantelor Publice, insa conform unui ordin ulterior semnat tot de Mihai Tanasescu, mandatul interimar de director executiv al DGFP Constanta, detinut de Catalin Doica, a fost prelungit pana la data de 15 ianuarie a.c.
Anuntul fostului prefect a venit in aceeasi zi in care noul prefect al Capitalei, Catalin Deaconescu, a fost investit in functie. Decizia premierului Tariceanu a produs o rocada la Prefectura Capitalei prin mutarea Mioarei Mantale pe pozitia de subprefect eliberata de Catalin Diaconescu.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Urmatorul pe lista este Catalin Gabriel Filisan, avocat de meserie si vicepresedinte al organizatiei judetene a PD-L.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Anuntul a fost facut de primarul Catalin Flutur. ... Nu va fi din punctul meu de vedere o rectificare care sa afecteze in mod grav cheltuielile pe care urmeaza sa le facem la Primaria Botosani", a declarat primarul Catalin Flutur.
Blogul lui Catalin Tolontan: EXCLUSIVITATE: Discursul pe care il va rosti azi Traian Basescu (Precizare: bolduirile din text si indicatiile pentru vorbitor sint redate dupa document.
Nu s-a razgandit niciunul dintre cei care au trecut la USL." UPDATE 12:25 - Catalin Croitoru, deputat PDL, a declarat ca va trece la PSD si ca va vota astazi la vedere. ... Pierderea lui Catalin Croitoru era asumata de mult timp.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
In aceeasi categorie, Catalin Macovei a primit o mentiune "pentru relatii neprotejate cu asemenea jurnalisti". ... • Premiul "Cocos a incercat cu Adevarul" - acordat jurnalistului Catalin Cocos Acesta "a refuzat sa balacareasca un grup media concurent, in ciuda insistentelor cartienilor si cornetenilor.
• Emisiunea lui Catalin Maruta a fost de 1 decembrie lider de audienta atat cu prima editie de dimineata, cat si cu cea de-a doua.
La capitolul plecari, actionarul majoritar Catalin Rufa negociaza rezilierea intelegerilor cu Pribac, G. ... Catalin Rufa face ultimele demersuri pentru stabilirea unui cantonament centralizat in Austria.
Cu toate ca nu au fost prezenti la intalnirea de la Gura Humorului, presedintii organizatiilor judetene din Salaj ai PNL si PD, Catalin Micula, respectiv Viorel Stanca, impartasesc relativ aceleasi opinii cu liderii lor, desigur, atunci cand vine vorba de fuziune. ... Catalin Micula, presedintele PNL Salaj:
E ca un poligon de incercare", spune Catalin. ... In lumea WoT, Catalin e cunoscut sub numele "Contele" si este comandant-adjunct al "Rebelilor".
- Bucuresti Non-Stop Cel mai bun montaj (lung metraj) Catalin Cristutiu - Aferim! ... Catalin Draghici (Wise Factor Entertainment). Regia: Tudor Cristian Jurgiu Nu exista-n lumea asta.
Eva Catalin si Razvan Moraru au venit la targul 100 de traditii romanesti organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
Catalin Codreanu - specialitate Medicina Interna si Reumatologie, de la Centrul Clinic de Boli Reumatismale "Dr. ... Catalin Codreanu a dat doua exemple de oameni care au suferit de aceasta:
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
Ce au insemnat cei 18 ani, spune chiar proprietarul lantului de restaurante, Catalin Mahu: ... Sunt 18 ani in care noi am ramas pe o piata in care restaurantele apar si dispar peste noapte si, mai mult, ne-am reinventat permanent, spune Catalin Mahu.
google-analytics.com