Cautare

1090 de rezultate pentru "catalin" (3.36 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Omul de afaceri Catalin Chelu si cei trei apropiati ai sai, Stefan Badea, Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, raman in arest, a decis definitiv ieri Curtea de Apel Bucuresti.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Pe Strada Academiei din Bucuresti este un ceasornicar, Catalin Vardianu, devenit deja celebru pentru ca repara orice model de ceas. ... Cel care prezinta presa dimineata, la postul Prima TV, a venit la mine de doua ori cu ceasuri japoneze, pentru a le schimba geamul", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. ... In schimb, fata de Catalin Chelu, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus pe 15 martie, neinceperea urmarii penale pentru aceleasi infractiuni.
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv. ... Catalin Botezatu care s-a jurat in fata lui Nea Marin ca a avut ciroza.
Aici l-am intalnit pe Catalin Ion Vardianu, care de 23 de ani este ceasornicar. ... creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove", ne-a spus Catalin.
Pe Catalin (46 de ani) si pe Bogdan (33 de ani) ii leaga o prietenie veche, insa filmarile pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1, i-a transformat, peste noapte, in dusmani.
La magazinul de pe Strada Academiei, il puteti gasi pe ceasornicarul Catalin Vardianu care repara si pendule vechi.
15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC. ... Catalin Hrimiuc este absolvent al Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, promotia 1985, secÈ›ia Ceramica â€" Sticla - Metal, specialitatea Arta sticlei.
15, Bucuresti) unde va avea loc vernisajul expozitiei CATALIN HRIMIUC. ... Catalin Hrimiuc este absolvent al Institutului de Arte Plastice Nicolae Grigorescu din Bucuresti, promotia 1985, secția Ceramica - Sticla - Metal, specialitatea Arta sticlei.
google-analytics.com