Cautare

444 de rezultate pentru "cadouri" (3.45 secunde)
Cei 96 de expozanti au adus cadouri inspirate chiar si pentru cei mai pretentiosi vizitatori:
Totul s-a intamplat intr-un decor special, cu casute, tobogane, figurine si baloane colorate, vata de zahar, popcorn si o multime de bunatati si cadouri pregatite cu grija si devotament de catre MIKO si partenerii sai- Original Marines, Daisy & Learn With Music - Miko Kids, Ulker, Mobexpert, Carrefour, Alka, Cupcake Philosophy, Cofetaria Maria, Cofetaria Alice, Danone, Sun WavePharma, Cielo Venetia, Plafar, ZenithPharma, Editura Litera, FreyaProduction, Vinurile Negrini, BDG International, Bricks4you, Cramele Tohani, Grupul de Presa Bursa.
Din nou cadouri la alegere din 4 variante oferite! Cadouri surpriza, pe care doamnele si le vor alege singure si vor beneficia de acestea la semnarea Contractelor pentru recoltare Celule Stem cu Compania Stem SURE pe intreaga perioada de desfasurare a targului BABY EXPO.
Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
Pentru cele mai inspirate surprize destinate celor mici, parinrii pot vizita Targul de cadouri deschis pana in preajma Craciunului, ce se va desfasura sub atenta supraveghere a mamutului si ursului din expozitia Ice Age (deschisa pana pe 31 ianuarie)!
Acesta a devenit episcop in Grecia si a fost cunoscut pentru ca oferea cadouri, mai ales in perioada sfarsitului de an, scrie The Huffington Post.
Dai lovitura si te asteapta si multe cadouri pe langa. ... SAGETATOR Ai parte de o saptamana de gratie plina de bani si cadouri scumpe. ... Primesti vesti extrem de bune si cadouri.
Sute de oaspeti, bucate abundente si de calitate, un brad urias cu zeci de cadouri sub el. Gazda a primit drept cadouri un Audi ultimul tip si un ceas Rolex. ... N-aveau brad, iar copiii n-aveau cadouri.
Artistul isi face singur cadouri, chiar si de ziua lui: Eu merg si imi cumpar fel si fel de cadouri, o data inainte cu o luna, si apoi in ziua in care e ziua mea!
Potrivit lui Voronin, presedintele Traian Basescu a exprimat sustinerea Romaniei pentru solutionarea problemei transnistrene si semnarea acordului de securitate si stabilizare a Republicii Moldova, precum si sustinere in cadrul Pactului de stabilitate. Schimb de cadouri Cei doi sefi de stat au facut si un schimb de cadouri:
Si al celorlalte varste." Costel Zagan • "Mos Craciun nu da daruri ticalosilor!" Dan Puric • "Sunt sigur ca intotdeauna m-am gandit la Craciun, cand i-a venit vremea, ca la un timp bun, un timp placut, in care sa fii bland, iertator, marinimos, singurul timp pe care il stiu, in calendarul lung al anului, cand barbatii si femeile par sa-si deschida la unison, din propria vointa, inimile inchise." Charles Dickens • "Cand eram copii, le eram recunoscatori celor care ne umpleau sosetele, de Craciun, cu cadouri.
Acesta l-a acuzat pe Sever Jurca, contracandidatul deputatului Titu Gheorghiof la sefia organizatiei, de influentare a delegatilor prezenti la Conferinta de alegeri, carora le-ar fi oferit diverse cadouri.
Ei i-au adus cadouri si au ciocnit un pahar de sampanie in sanatatea acestuia.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri solicitarea presedintelui Comisiei SIE, democratul Romeo Raicu, de atribuire a unor fonduri pentru oferirea de cadouri simbolice reprezentantilor Comisiei PE pentru investigarea presupuselor activitati ilegale CIA in Europa.
In plus, "PD nu doreste sa primeasca cadouri de la nimeni si nici nu face cadouri nimanui", a aratat liderul democrat Cezar Preda, care crede ca taranistii nu sunt capabili sa se plieze pe realitatile romanesti.
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
Decizia Biroului Permanent al Camerei Deputatilor de a suplimenta suma pentru aceste cadouri simbolice, stabilita initial la 600 de euro, a fost motivata de "nivelul delegatiei" si de numarul mare de intalniri bilaterale.
In plus, Dan Moldovan a oferit tuturor copiilor inscrisi la clasa speciala de rromi din Mangalia cadouri constand in ghiozdanele si dulciuri.
Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.
Politicienii spun ca de Paste se vor afla alaturi de familiile lor, isi doresc sanatate, liniste si sa nu auda de politica, vor manca miel, vor astepta cadouri de la iepuras, iar cei reprezentand minoritatea maghiara vor merge "la udat".
google-analytics.com