Cautare

511 de rezultate pentru "cadouri de martisor" (2.79 secunde)
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice. De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. ... De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
La invitatia doamnei Monica Irimia, reprezentant al Asociatiei Tracia Land Italia, Cristina Chiriac, fondator Flori de Ie, in parteneriat cu Brandusa Bordeianu Make up Artist, impreuna cu Universitatea Aldo Moro si Facultatea de Business si Turism vor reprezenta Romania la Bari, Italia, in data de 9 martie 2017, in cadrul evenimentului Primavara, bine ai venit cu Martisor!
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
Astazi, martisorul reprezinta un simbol al dragostei si al prieteniei, un semn de apreciere si respect. S-a pierdut insa complet, cel putin in zona urbana, caracterul lui de talisman cu intreaga sa incarcatura magica.
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
Dupa "Martisor", "Babe" si "Mosi", dupa "zapada mieilor", cand calendaristic deja am pasit in anotimpul primaverii desi luna martie se dovedeste a fi destul de capricioasa, ne apropiem de momentul echinoctiului de primavara, ce marcheaza inceputul primaverii astronomice.
Apicultorul Adrian Crainiceanu este prezent cu un stand in cadrul Festivalului Primaverii de la Sala Dalles. "Mierea de anghinare si energizantul au mers cel mai bine la standul nostru, la acest targ de Martisor de la Sala Dalles!
Asa mi se intampla mai mereu cand sunt colindat de fantezii si ninsori. ... L-am deschis ghinionist la jumatatea pronuntiei unui nume pe care am motive sa-l detest si nu de ieri, alaltaieri, ci de 25 de ani, de cand am luat cunostinta, cu ingrijorare, ca exista - Basescu.
Activitati creative pentru prichindei Copilul tau este invitat in lumea magica a lui Pogo, unde va descoperi o serie de mestesuguri interesante care il vor distra si ii vor dezvolta abilitatile creative. Activitatile tematice, de primavara sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor.
Intrare gratuita pentru domnisoare si doamne la Muzeul Antipa de 1 Martie (Autor: Mihai Cistelican) Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta ca de 1 Martie doamnele si domnisoarele pot vizita gratuit institutia, informeaza News.ro.
Prezentatoarea de televiziune este insarcinata pentru prima data, iar vestea a fost data chiar de aceasta intr-un mod inedit. Alessandra Stoicescu, in varsta de 42 de ani, este insarcinata cu primul sau copil. ... Anuntul despre sarcina l-a dat chiar Alessandra Stoicescu pe conturile de socializare, pe 1 martie.
Vremea de Ziua Indragostitilor In intervalul 10-17 februarie 2020, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana in toate regiunile, cu o abatere pozitiva mai accentuata in cele nord-estice. ... Meteorologii anunta chiar precipitatii deficitare sau apropiate de normal.
In trenurile "de moda veche", sub maneta semnalului de alarma (de care orice calator poate sa traga in caz de urgenta), exista un anunt care trebuie sa-i puna pe ganduri pe cei care ar putea abuza de respectiva maneta.
El nu inseamna doar acel cadou - fir alb impletit cu rosu sau flori, ori mai stiu eu ce alte zorzoane inventate de aceasta lume consumatorista. ... E greu de inteles pentru unii?
Senina si politicoasa ONU aduce la inceput de martie un omagiu mai degraba vulgar, printr-un raport al Uniunii Interparlamentare (UIP), care anunta ca in 2006 numarul femeilor reprezentate in structurile de putere a atins un nivel-record, 17 la suta din clasa politica mondiala ajungand sa fie formata din reprezentante ale sexului zis slab.
De Martisor vor primi in plus 7.500 de lei - adica 1.500 de euro. Un parlamentar va ajunge sa coste 11.500 de euro pe luna.
Univ.Craiova - FC Arges 1-0 Superliga, etapa a 28-a A marcat: A. Ivan 74(pen.) CSU Craiova: L. Popescu - Vatajelu, Zajkov, Badelj, Ndong - Screciu, Sala - Cimpanu, Isfan, A.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
El s-a laudat ca a cheltuit peste un miliard o suta de milioane de lei vechi pentru ajutoare materiale, actiuni umanitare si recompensarea personalului. Astfel, Nastase a cheltuit peste 457 de milioane de lei pentru sarbatorirea Pomului de Craciun si pentru cadourile oferite copiilor salariatilor Camerei.
google-analytics.com