Cautare

94 de rezultate pentru "britanicii" (2.96 secunde)
Britanicii au o reducere de contributie la bugetul Uniunii, obtinuta de Margaret Thatcher, pe temeiuri acum uitate. Britanicii reproseaza francezilor ca trag prea mult din buget pentru a produce unt (excedentar in UE), carne (excedentara) si vegetale (la fel). Francezii spun ca britanicii nu inteleg idealul social european.
Britanicii au o reducere de contributie la bugetul Uniunii, obtinuta de Margaret Thatcher, pe temeiuri acum uitate. Britanicii reproseaza francezilor ca trag prea mult din buget pentru a produce unt (excedentar in UE), carne (excedentara) si vegetale (la fel). Francezii spun ca britanicii nu inteleg idealul social european.
In anul 1834, britanicii au desfiintat sclavia si Mauritius a atras forta de munca din alte regiuni, in special din China si India.
Prestigioasa Associates Press mentioneaza ca Uniunea Europeana urmareste cu "nervozitate" evenimentele din tara noastra, in timp ce britanicii de la The Guardian sunt de parere ca "Romania a fost aruncata in incertitudine politica, dupa ce Parlamentul a votat suspendarea presedintelui, ca un prim pas spre demiterea sa".
Si rusii si britanicii sunt nebuni la diversiuni. ... Dar, nu inteleg de ce britanicii nu au folosit procedurile si termenele prevazute in Conventia de eliminare a armelor chimice.
Principalul motiv al acestei atractii este faptul ca pietele imobiliare din cele doua state balcanice sunt deosebit de profitabile, insa demne de mentionat sunt si casele de vacanta (in ciuda sezonului estival destul de restrans pe litoralul romanesc si bulgaresc), precum si a necesitatii de locuinte pentru britanicii care vor reprezenta firmele englezesti ce isi vor deschide birourile la Sofia si Bucuresti in perioada post-aderare.
Britanicii sustin cateva proiecte, atat pe segmentul accesarii de fonduri, cat si pe cel al sustinerii tinerilor studenti. ... Referitor la tineri, britanicii doresc sa lucreze cu o noua generatie tanara de romani.
Pe de alta parte, aproape un milion dintre britanicii cu venituri mici vor fi scutiti de taxa pe venit si se va renunta la cresterea contributiilor la asigurarile sociale, anuntata de fostul guvern laburist.
Inca patru banci straine vor sa paraseasca Romania Austriecii de la Volksbank vor sa renunte la toate operatiunile din regiune, iar britanicii de la RBS au un program de vanzare a mai multor active "non-core".
Britanicii care citesc ponturile de pe site-ul clubului lor favorit vor fi surprinsi de realitate, deoarece nici unul dintre aeroporturi nu are statie de metrou! ... In primavara, cind Steaua-Chelsea s-a jucat in Europa League, britanicii au avut numai 300 de sustinatori
Lansati in 2008, britanicii care si-au luat numele de la o piesa Nick Cave & the Bad Seeds si-au propus sa dovedeasca lumii intregi ca goth-rock-ul n-a murit.
Alexandra era extrem de iubita de britanicii secolului al XIX-lea. ... Richard Se pare ca britanicii sunt inca stapaniti de emotia provocata de inhumarea regelui Richard III, gasit intamplator si reabilitat in istoria regalitatii dupa secole de uitare.
In Marea Britanie, un comitet stiintific a sugerat ca guvernul va insista ca britanicii sa ia zilnic 10 mg de vitamina D, la indicatia medicului, deoarece ea poate fi contraindicata in unele cazuri (in special, de calculi renali sau hiperparatiroidie).
Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Romanii si britanicii sunt cei mai preocupati sa-si faca planuri financiare in 2023. Categoria de varsta cea mai preocupata de economisire, la nivel european, este 18-24 de ani.
Britanicii spun deja ca asta e masura ineficienta, sa incurajezi fermele mici, pentru ca avem o criza alimentara cu cresterea pretului la produse si firesc e sa incurajezi marii producatori.
Astfel, acestora le-au fost alocate 9.000 de miliarde de lei vechi, suma aproape echivalenta cu bugetul pe care Marea Britanie il acorda activitatilor similare. Asta in conditiile in care britanicii se confrunta cu riscuri de securitate mult mai mari decat Romania.
MAGAZIN: Documentele militare britanice OZN complet desecretizate (Autor: DAN D. FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
Britanicii care locuiesc in Franta considera ca frantuzoaicele sunt mai sexy, mai svelte si mai elegante, dar mai putin inteligente si mai putin amuzante decat englezoaicele, potrivit unui sondaj publicat de o revista anglofona cu sediul in Franta.
In martie 2000, britanicii au recunoscut si ei ca intentioneaza sa demareze o serie de cercetari in vederea reducerii efectelor gravitatiei, proiectul fiind incredintat grupului Bae Systems, specializat in tehnologii militare de varf.
google-analytics.com