Cautare

25 de rezultate pentru "brenciu" (2.70 secunde)
Jameia) 21.53 - 22.00 DJ Johnny DaMix + Prezentare 7’ 22.00 -22.02 Video Prologue 2’ 22.02 - 22.04’.30’’ HB Orchestra 2’30’’ 22.04’.30’’ - 22.09’.40’’ Turn the Music On (Horia Brenciu) 5’10’’ 22.09’.40’’ - 22.
"Fa ce-ti spune inima" si intra in noul an alaturi de cel mai in voga entertainer al momentului, Horia Brenciu, la Revelionul Biavati Events.
Horia Brenciu este in culmea fericirii. ... Horia Brenciu si sotia lui, Alice Dumitrescu, isi cresc cu mandrie cele trei fete, Andreea si Maria (fiicele vitrege ale artistului dintr-o relatiei anterioara a actualei sotii) si pe Mina, in varsta de doi ani.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
• In editia "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" din 23 mai, Toni Grecu si ai lui agenti speciali il intampina in Casa PROporului pe Horia Brenciu.
Incepand cu ora 11.00, Horia Brenciu si intreaga lui orchestra au oferit un concert live din studioul Europa FM!
In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
- PALATUL PARLAMENTULUI Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizata pentru al doilea an la rand, are de aceasta data ca tema Hollywood Galele Filmului, iar printre cei care ii vor intretine pe invitati se numara Loredana, Horia Brenciu si Ozana Barabancea.
Dupa plecarea lui Horia Brenciu, a lui Stefan Banica sau a echipei de la Serviciul Roman de Comedie, se pare ca si Mihai Petre isi cauta locul la Antena 1.
Pentru a participa la aceasta noapte speciala, invitatii trebuie sa scoata din buzunar intre 100 si 300 de euro, insa vor fi incantati de Loredana Groza si Horia Brenciu.
La sectiunea vedete TV gasim nume precum Daniela Crudu, Teo Trandafir, Cristina Topescu sau Horia Brenciu. Nu lipsesc nici mari sportivi din lista de prieteni a controversatului personaj.
Manifestarile dedicate acestei zile de catre municipalitatea ieseana se vor incheia cu un spectacol de muzica usoara sustinut, pe esplanada Palatului Culturii, de Alexandra Stan si Horia Brenciu & H.B.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu, in parcarea complexului comercial Carrefour.
La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea complexului comercial Carrefour.
Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona. Sambata, la ora 21.00, Oprescu, se va intalni pe pasaj cu constructorii si cu echipa Primariei Capitalei, care a lucrat la acest proiect.
In final, domn’ primar, tin sa-ti multumesc ca l-am auzit si pe Brenciu cantand. La un moment dat behaia "Like a Virgin" in parcarea de la Careffour, spre satisfactia sufleteasca a broastelor din Dambovita.
Tot de ordinul zecilor de mii de euro sunt si castigurile unor artisti ca Loredana sau Horia Brenciu, care primesc 20.000 de euro, pentru fiecare cantare.
Artistul este autorul hiturilor ’’Azi nu’’ si ’’La La Song’’ si a colaborat alaturi de nume ca Guess Who, DeMoga si Horia Brenciu la realizarea albumului ’’Tot mai sus’’, care a fost un real success.
Realizator este Stoian Anghel, omul care sta in spatele celor mai de succes concerte din showbiz-ul romanesc, intre care cele cu Loredana, Stefan Banica, Horia Brenciu.
Antract, Cristi Minculescu si noua sa trupa Lotus, Directia 5, Vunk si Antonia, Horia Brenciu si invitatii, iar dupa miezul noptii Voltaj.
google-analytics.com